De keuken van …. Sander & Sandra

In ‘De keuken van …’ nemen we via onze keukenleveranciers een kijkje in de keuken van Miele klanten. Wat voor keuken hebben ze? Waarom kiezen zij voor Miele? Welke apparaten gebruiken ze en wat zijn hun ervaringen? Je leest het in deze unieke rubriek.

Deze keer: De keuken van … Sander en Sandra, gekocht bij Het Keukenhuys Hoorn.

Sander en Sandra wilden graag een rustige keuken die zou passen bij hun gietvloer. Strak en zonder poespas. Hun wens werd vervuld bij Het Keukenhuys Hoorn die precies de keuken kon leveren waar ze van droomden. De perfecte plek om naar hartenlust te kokkerellen, maar die buiten het koken om ook een fijne en gezellige woonplek biedt.

Miele keukenapparatuur

De luxe keuken van Sander en Sandra beschikt over keukenapparatuur van Miele, zoals de XXL-combi-stoomovenen een wijnklimaatkast.

Waarom Miele?

Sander en Sandra wilden een keuken die perfect onderdeel uitmaakt van het interieur. En dat is gelukt. Zowel qua kastenwand en kookeiland als qua keukenapparatuur. Hun wensen qua kwaliteit, design en gemak bepaalden hun keuze voor Miele. De apparaten vulde dan ook niet alleen naadloos hun keukendesign aan, maar voldoen ook aan al hun wensen.

3 in 1 voor maximaal resultaat

Met de ongekende mogelijkheden die de XXL-combi-stoomoven van Miele biedt, wordt koken een feest. Deze extra grote oven biedt zo’n 14 productvoordelen waardoor je nooit meer iets anders wilt. Met het 3 in 1-principe beschik je zelfs over 3 functies in slechts één apparaat. Zo kun je ook in kleine keukens heerlijke gerechten klaarmaken: gebruik de ovenfunctie voor knapperige resultaten of de stoomfunctie om voedsel behoedzaam te bereiden. Of kies voor de combifunctie en ga voor optimaal rendement.

Miele Generatie 7000

De keukenapparatuur uit de Generatie 7000-serie heeft alles in zich waar Miele voor staat: verfijnd design, techniek van het hoogste niveau, ultiem comfort, optimaal gebruiksgemak en de lange levensduur die je van Miele gewend bent. Deze revolutionaire serie biedt dan ook alles wat je zoekt. En meer dan dat.

Kies jij ook voor luxe en comfort?

Over Het Keukenhuys Hoorn

Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel bij Het Keukenhuys Hoorn. Een keuken kopen kun je overal, maar hier wordt écht betrokken geluisterd naar je wensen. Vervolgens worden deze vertaald in een creatief ontwerp. Samen met jou komen de ontwerpers van Het Keukenhuys Hoorn tot een prachtig eindresultaat. Een keuken van topkwaliteit die aan alle eisen voldoet. Een perfecte ambiance waar je heerlijk kunt kokkerellen, maar ook een keuken waar je gezellig bijpraat met familie en vrienden onder het genot van een kopje koffie of een wijntje. Meer informatie? Kijk op hetkeukenhuys.nl.

Er is geen keukeninspiratie gevonden voor het huidige filter gevonden