De keuken van... Vincent & Joyce

In ‘De keuken van …’ nemen we via onze keukenleveranciers een kijkje in de keuken van Miele klanten. Wat voor keuken hebben ze? Waarom kiezen zij voor Miele? Welke apparaten gebruiken ze en wat zijn hun ervaringen? Je leest het in deze unieke rubriek.

 

Deze keer: De keuken van … Vincent en Joyce van Dijk, gekocht bij Van Ginkel Keukens in Barneveld.

 

Vincent van Dijk is architect van beroep en wilde dan ook graag zelf meedenken over het ontwerp van zijn nieuwe keuken. Samen met zijn partner Joyce en het team van Van Ginkel Keukens ontwierp hij een eigentijdse keuken die van alle gemakken is voorzien. De innemende groene kleur in combinatie met het marmer is bovendien een ware lust voor het oog en een eyecatcher in de woning.

Miele keukenapparatuur

Dat Vincent en Joyce heel graag een goede stoomoven wilden hebben, wisten ze al heel lang. Een ook een wijnklimaatkast stond al op hun wensenlijstje van keukenapparatuur. Op advies van Van Ginkel koos het stel voor Miele. Met ook nog een vaatwasser, wijnklimaatkast, compacte combi-magnetron, 178 cm koelkast en een ingebouwde vriezer met 3 lades erbij, werd hun droomkeuken compleet.

 

Waarom Miele?

De familie Van Dijk wilde graag een keuken die garant staat voor heerlijk kokkerellen. Het design en de kwaliteit van Miele gaven – samen met de gebruiksvriendelijkheid – de doorslag om volledig voor Miele apparaten te gaan.

Draadloze bratometer

Met de voor Miele gepatenteerde draadloze bratometer braad je vlees, vis en gevogelte tot op de graad nauwkeurig. En dat geheel zonder toezicht, want de resterende tijd wordt heel comfortabel weergegeven op het display. De bratometer is makkelijk in gebruik en altijd binnen handbereik: in de ovendeur.

Vaste water toe- en afvoer

De stoomoven met oven XL van Vincent en Joyce is voorzien van een vaste aansluiting voor watertoe- en afvoer. Zo genieten ze altijd van vers water zonder ze een waterreservoir hoeven te vullen. Handig en comfortabel!

 

Weet je wat trouwens écht een hoge mate van comfort is? Een eigen Miele chef bij je thuis! Dan hoef je niet zelf je Miele apparaten te gebruiken, maar kun je gewoon achteroverleunen en genieten van een topkok in jouw eigen keuken. Perfect voor een avond culinair genieten.

 

Miele Generatie 7000

Vincent en Joyce houden van design en innovatieve snufjes. De revolutionaire keukenapparatuur uit de Miele Generatie 7000-serie biedt beide: ongekende kwaliteit wordt gecombineerd met intelligente bediening en een exclusief, tijdloos design. Slimme functies zorgen voor optimaal gebruiksgemak. De Miele Generatie 7000 is hét bewijs dat perfectie bestaat. Lees er alles over op onze website.

Over Van Ginkel Keukens

Voor klanten is een nieuwe keuken een mijlpaal, horen ze bij Van Ginkel Keukens geregeld terug. Vaak markeert de nieuwe keuken een belangrijke verandering of situatie. Een verhuizing, nieuwbouw, een verbouwing of een voorspoedige periode. Om welk moment in je leven het ook gaat, bij Van Ginkel Keukens zorgen ze ervoor dat het een bijzondere mijlpaal wordt. Daar doen ze alles aan, in elke fase! Van oriëntatie en aankoop tot montage en service. Bij Van Ginkel Keukens draait het om de persoonlijke aanpak en het is dan ook een absoluut hoogtepunt als ze als team weer een fantastische keuken hebben gerealiseerd. Meer informatie? Kijk op vanginkelkeukens.nl.

Er is geen keukeninspiratie gevonden voor het huidige filter gevonden