De keuken van … Paul & Very

In ‘De keuken van …’ nemen we via onze keukenleveranciers een kijkje in de keuken van Miele klanten. Wat voor keuken hebben ze? Waarom kiezen zij voor Miele? Welke apparaten gebruiken ze en wat zijn hun ervaringen? Je leest het in deze unieke rubriek.

 

Deze keer: De keuken van … Paul & Very, gekocht bij Het Keukenhuys Hoorn

Voordat Paul en Very Het Keukenhuys Hoorn binnenliepen, gingen hun vier (volwassen) kinderen hen al voor. Ze konden dan ook niet achterblijven. Het echtpaar was op zoek naar een keuken voor hun nieuwe woning en vond bij Het Keukenhuys precies wat ze zocht: een prachtig tijdloos design in een bijzondere zijdemat grijsachtige kleur. Strak in een elegante stijl.

Miele keukenapparatuur

De luxe keuken van Paul en Very is voorzien van evenzo luxe keukenapparatuur van Miele: een zeer brede oven (90cm), een reguliere oven en een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. Een Miele wijnklimaatkast maakt het plaatje compleet.

Waarom Miele?

Paul en Very wilden een keuken die perfect onderdeel uitmaakt van het interieur. En dat is gelukt. Zowel qua kastenwand en kookeiland als qua keukenapparatuur. Hun wensen qua kwaliteit, design en gemak bepaalden hun keuze voor Miele. De apparaten gaan dan ook naadloos over in het keukendesign.

Miele ovens

De maar liefst 90cm brede oven van Paul en Very biedt extra veel ruimte voor overheerlijke gerechten. Deze oven is van alle gemakken voorzien. Zo braad je vlees, vis en gevogelte tot op de graad nauwkeurig met behulp van de Miele gepatenteerde draadloze bratometer. En dat geheel zonder toezicht, want de resterende tijd wordt heel comfortabel weergegeven op het display. De bratometer is geïntegreerd in de ovendeur en daardoor altijd binnen handbereik. Makkelijk!

Wil je graag toezicht houden op het eten in de oven, dan biedt Foodview uitkomst. Een in het plafond van de oven geïntegreerde camera toont jou op je smartphone of tablet precies hoe het gerecht er op dat moment uitziet. Zelfs als je ergens anders bent. Ook het aanpassen van de oveninstellingen is op afstand mogelijk. Maar de ovens van Miele bieden nog veel meer productvoordelen. Zo wordt ieder ovengerecht een eitje.

Miele Generatie 7000

De keukenapparatuur uit de Generatie 7000-serie heeft alles in zich waar Miele voor staat: verfijnd design, techniek van het hoogste niveau, ultiem comfort, optimaal gebruiksgemak en de lange levensduur die je van Miele gewend bent. Met de apparatuur uit deze serie zet je moeiteloos een sterrengerecht op tafel. Zo wordt thuis koken een feest.

Wil jij ook als een ster-kok voelen?

Over Het Keukenhuys Hoorn

Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel bij Het Keukenhuys Hoorn. Een keuken kopen kun je overal, maar hier wordt écht betrokken geluisterd naar je wensen. Vervolgens worden deze vertaald in een creatief ontwerp. Samen met jou komen de ontwerpers van Het Keukenhuys Hoorn tot een prachtig eindresultaat. Een keuken van topkwaliteit die aan alle eisen voldoet. Een perfecte ambiance waar je heerlijk kunt kokkerellen, maar ook een keuken waar je gezellig bijpraat met familie en vrienden onder het genot van een kopje koffie of een wijntje. Meer informatie? Kijk op hetkeukenhuys.nl.

Er is geen keukeninspiratie gevonden voor het huidige filter gevonden