De keuken van ... Bart & Rianne

In ‘De keuken van …’ nemen we via onze keukenleveranciers een kijkje in de keuken van Miele klanten. Wat voor keuken hebben ze? Waarom kiezen zij voor Miele? Welke apparaten gebruiken ze en wat zijn hun ervaringen? Je leest het in deze unieke rubriek. 

 

Deze keer: De keuken van … Bart en Rianne van de Brink, gekocht bij Van Ginkel Keukens in Barneveld. 

 

Bart en Rianne van de Brink vormen met hun kinderen een 7-koppig gezin. Hun nieuwe woonboerderij moet dan ook een plek worden waar iedereen zich thuis voelt. De keuken vormt hierbij het hart van het huis. Bij Van Ginkel Keukens koos het stel voor een keukenontwerp dat aan al hun wensen voldoet. Het kook- en werkeiland is zo groot dat het hele gezin hier kan genieten, koken, werken, leren, eten en borrelen. 

Miele keukenapparatuur

Bart en Rianne wisten al voordat ze de keuken uitkozen dat ze apparatuur van Miele wilden. Ze gingen voor een Miele compacte combi-stoomovencombi-magnetron, vaatwasser en wijnklimaatkast. Koken in hun nieuwe keuken wordt zo een waar feest.  

Waarom Miele?

Met 5 kinderen in variërende leeftijden kan het dagelijkse leven soms wat chaotisch zijn. Daarom wilden Bart en Rianne graag apparatuur in hun nieuwe keuken waarmee niet alleen koken een eitje wordt, maar ook alles daaromheen. De gebruiksvriendelijkheid van de Miele 7000-serie – samen met het tijdloze design en de ongekende kwaliteit  voldoet aan al hun verwachtingen. De keuze voor Miele was dan ook snel gemaakt.  

Automatisch doseren met AutoDos 

De Miele generatie 7000-vaatwassers kunnen dat wat normale vaatwassers niet kunnen. Het innovatieve AutoDos-systeem doseert dankzij PowerDisk® bij elke spoelbeurt altijd de optimale hoeveelheid reinigingsmiddel. Dit zorgt voor het perfecte samenspel van reinigen en drogen en daarmee ook voor het perfecte resultaat. 

 

Automatische bereiding van gerechten 

Vlees of vis, aardappelen en groente op het menu? Bij het automatisch koken-menu van de Miele generatie 7000 combi-stoomoven kun je tot 3 verschillende levensmiddelen gelijktijdig samen stomen. De combi-stoomoven bepaalt zelf de bereidingstijd, temperatuur en volgorde. Voor een optimaal resultaat hoef je het eten alleen nog op het aangegeven tijdstip en in de aangegeven volgorde in het apparaat te zetten. Het apparaat doet de rest.  

 

Haal het beste uit je wijn 

De vele voordelen van een wijnklimaatkast van Miele zorgen ervoor dat jij áltijd geniet van een goed glas wijn. Door de verschillende temperatuurzones kunnen maar liefst drie verschillende soorten wijn afzonderlijk en op de juiste temperatuur worden bewaard. Zo haal je het beste uit je wijn. 

Miele Generatie 7000

In het drukke leven van alledag wil familie Van de Brink vaak wel lekker eten, maar liever geen uren in de keuken staan. Miele Generatie 7000 biedt hen de rust die ze wensen. Deze revolutionaire serie keukenapparatuur is alles wat het gezin zoekt: optimaal gemak in een jas van luxe design, ongekende kwaliteit en pure perfectie. Meer informatie over de G 7000-serie vind je op onze website 

Wil jij ook genieten van ultiem comfort?

Over Van Ginkel Keukens

Voor klanten is een nieuwe keuken een mijlpaal, horen ze bij Van Ginkel Keukens geregeld terug. Vaak markeert de nieuwe keuken een belangrijke verandering of situatie. Een verhuizing, nieuwbouw, een verbouwing of een voorspoedige periode. Om welk moment in je leven het ook gaat, bij Van Ginkel Keukens zorgen ze ervoor dat het een bijzondere mijlpaal wordt. Daar doen ze alles aan, in elke fase! Van oriëntatie en aankoop tot montage en service. Bij Van Ginkel Keukens draait het om de persoonlijke aanpak en het is dan ook een absoluut hoogtepunt als ze als team weer een fantastische keuken hebben gerealiseerd. Meer informatie? Kijk op vanginkelkeukens.nl 

Er is geen keukeninspiratie gevonden voor het huidige filter gevonden