Keuken van ... Jeannet & Ben

In ‘De keuken van …’ nemen we via onze keukenleveranciers een kijkje in de keuken van Miele klanten. Wat voor keuken hebben ze? Waarom kiezen zij voor Miele? Welke apparaten gebruiken ze en wat zijn hun ervaringen? Je leest het in deze unieke rubriek.

Deze keer: De keuken van … Jeannet & Ben, gekocht bij Het Keukenhuys Hoorn.

Toen Jeannet en Ben binnenstapten bij Het Keukenhuys Hoorn zochten ze een witte keuken voor hun nieuw te bouwen woning. Maar tijdens de bouw bleek al snel dat wit veel te steriel werd. Ze wilden juist een warme sfeer creëren en kozen daarom voor een matzwarte keuken met een industriële en toch warme look. Het andere uiterste, maar nu geniet het stel wel iedere dag van een strakke én gezellige keuken.

Miele keukenapparatuur

Jeanet en Ben kozen in hun nieuwe keuken voor een Miele wijnklimaatkast, stoomoven, oven en warmhoudlade. De ovens zijn symmetrisch geplaatst in een panoramic design wat het gevoel van design en luxe nog meer ten goede komt. Dit zorgt, samen met de industriële toegangsdeuren, de strakke belijning en het keukenblad dat tot de vloer doorloopt, voor de gewenste ruimtelijkste uitstraling.

Waarom Miele?

Een praktische woonkeuken waar je graag wilt zijn, dat was de wens van Jeannet en Ben. Het stel houdt van koken en maakt dan ook intensief gebruik van keukenapparatuur. Kwaliteit en gemak staan hierbij voorop. De keuze voor Miele was dan ook snel gemaakt. De twee Miele wijnklimaatkasten zijn daarom ook bewust aan de kant van de eettafel geplaatst, zodat je er goed bij kunt tijdens een van de vele etentjes.

Maar ook de oven, stoomoven en warmhoudlade voldoen aan de gewenste eisen qua luxe, strak design, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Vier het echte wijngenot

De vele voordelen van een wijnklimaatkast van Miele zorgen ervoor dat jij áltijd geniet van een goed glas wijn. Door de verschillende temperatuurzones kunnen maar liefst drie verschillende soorten wijn afzonderlijk en op de juiste temperatuur worden bewaard. Flessen van verschillende maten liggen veilig in variabele flessenrekken door het FlexiFrame en worden optimaal beschermd tegen UV-stralen. De strak aansluitende led-verlichting plaatst de flessen in het juiste licht en de DynaCool functie zorgt ervoor dat je wijnen onder constante omstandigheden worden bewaard.

Exclusief bij Miele vind je bovendien de SommerlierSet, een functioneel genietpakket voor je wijnklimaatkast. Hiermee maak je indruk op je gasten doordat je op professionele wijze goede wijnen kunt decanteren. En er is meer: geniet van wijn uit gekoelde glazen en bewaar de wijnflessen ook na opening nog perfect op temperatuur. Vier het echte wijngenot.

Miele Generatie 7000

De keukenapparatuur uit de Generatie 7000-serie heeft alles in zich waar Miele voor staat: verfijnd design, techniek van het hoogste niveau, ultiem comfort, optimaal gebruiksgemak en de lange levensduur die je van Miele gewend bent. Met de stoomoven en oven uit deze serie toveren Jeannet en Ben dan ook gegarandeerd de mooiste gerechten op tafel. Voor zichzelf en hun gasten.

Ga jij ook voor smart technologie in je keuken?

Over Het Keukenhuys Hoorn

Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel bij Het Keukenhuys Hoorn. Een keuken kopen kun je overal, maar hier wordt écht betrokken geluisterd naar je wensen. Vervolgens worden deze vertaald in een creatief ontwerp. Samen met jou komen de ontwerpers van Het Keukenhuys Hoorn tot een prachtig eindresultaat. Een keuken van topkwaliteit die aan alle eisen voldoet. Een perfecte ambiance waar je heerlijk kunt kokkerellen, maar ook een keuken waar je gezellig bijpraat met familie en vrienden onder het genot van een kopje koffie of een wijntje. Meer informatie? Kijk op hetkeukenhuys.nl.

Er is geen keukeninspiratie gevonden voor het huidige filter gevonden