In de Keuken bij… Onno Kokmeijer

Dit keer zijn de rollen omgedraaid: nadat sterrenchef Onno Kokmeijer werd uitgenodigd om bij illusionist Victor Mids te koken, is Victor vandaag te gast bij Onno. Tijdens het maken van een heerlijke Siciliaanse fregola met kabeljauw komen er prachtige gespreksonderwerpen op tafel. Hoe raakte Onno al vanaf zijn negende in aanraking met koken? En door welk gerecht is Onno zo gefascineerd geraakt dat hij uiteindelijk kok is geworden? Is Onno vandaag net zo streng voor Victor als dat hij kan zijn in zijn restaurant Ciel Bleu? Je ziet het allemaal in de tweede aflevering van ‘In de keuken bij…’.

Deze video is opgenomen voordat de maatregelen rondom COVID-19 van toepassing waren.

Bekijk ook de eerste aflevering waar Hobbykok en illusionist Victor Mids sterrenchef Onno Kokmeijer uitnodigt. Heeft Victor in de keuken net zo veel magie als op het podium? Bekijk hier de aflevering in de keuken bij… Victor Mids.

 

Vacumeerlade

Marineer vlees en vis en vacumeer het vervolgens met de Miele vacumeerlade. De smaak van de marinade wordt door het vacuüm veel sterker, omdat bijvoorbeeld aroma’s niet oxideren. Kruiden en specerijen kunnen daardoor geconcentreerd inwerken op de ingrediënten en dit geeft een bijzonder smaakintensief resultaat.

Bekijk op Miele.nl