Connectivity is the key

Koken en eten draait tegenwoordig om meer dan een centrale plek in huis, het is steeds vaker een centrale plek in het leven. Hoe handig is het dan als je altijd kunt communiceren met je keukenapparatuur, of je nu thuis bent of onderweg? Miele@Home maakt het mogelijk. Dit innovatieve thuisnetwerk geeft jou de vrijheid waar je naar zocht. Klinkt goed toch? We vertellen je er graag meer over.

Miele@Home

Bij Miele staan we vandaag de dag al in verbinding met de toekomst. De Miele keukenapparatuur heeft dan ook alles in zich waar Miele voor staat: techniek, comfort en design. Met unieke innovatieve functies en slimme automatische programma’s met eenvoudige en aantrekkelijke bediening wordt koken met Miele een ware beleving.

Miele@Home maakt deze beleving nóg beter! De speciaal ontwikkelde functies, mobiele besturing en nieuwe netwerktechnologie vormen namelijk een systeem dat zorgt voor meer comfort, levenskwaliteit en zekerheid in jouw dagelijkse leven. Een thuisnetwerk dat je echt niet wilt missen.

Miele@mobile-app

Miele@Home wordt ondersteund door de Miele@mobile-app. Hiermee zie je in een oogopslag welke status jouw apparaten hebben. De app biedt jou bovendien de mogelijkheid om al je ingevoerde Miele apparatuur snel en makkelijk te besturen via je smartphone. Zo kun je op elk gewenst moment jouw koelkast of oven bedienen, statusinformatie opvragen of instellingen aanpassen.

In de app zie je onder andere het gekozen programma of functie en de resterende looptijd. Je ziet bijvoorbeeld hoe lang het braadstuk nog in de oven moet of krijgt een melding als de vaatwasser klaar is of de koelkast nog open staat. Handig!

Tip: De Miele@mobile-app download je gratis in de App Store of Google Play!

MobileControl

Met MobileControl heb je niet alleen overal zicht op, maar kun je ook ingrijpen wanneer nodig. Stel bijvoorbeeld jouw koelkast in op SuperKoelen als je naar huis komt met boodschappen. Of kies programma’s voor je vaatwasser, ook als je niet thuis bent. Met MobileControl stel je heel makkelijk de functies van je apparaten in.

FoodView

Onderweg zijn en toch zien of je ovengerecht al gaar is? Met FoodView is het mogelijk. In het plafond van je oven zit een cameraatje dat toont hoe je gerecht eruitziet. Nog niet gaar genoeg of juist al wat aan het aanbranden? Je past eenvoudig de instellingen aan via de app.

Recepten

De Miele@mobile-app zit boordevol heerlijke recepten voor alle eetmomenten van de dag, zowel voor speciale gelegenheden als alledaagse gerechten. Aan inspiratie dus geen gebrek meer!

Tip: was jouw gerecht een grote hit, dan stel je deze gewoon in als favoriet. De inbegrepen instructievideo’s tonen je bovendien op begrijpelijke wijze tips en trucs voor beginners en gevorderden. Koken is voortaan een eitje!

ShopConn@ct

Heb je een inspirerend gerecht gevonden? Bestel de ingrediënten dan direct via ShopConn@ct! Ook onderhoudsproducten shop je eenvoudig via deze handige functie. Sterker nog, ShopConn@ct stuurt je een melding als je voorraad bijna op is. Via het bericht kom je direct in de Miele webshop terecht. Zo bespaar je jezelf een hoop tijd en moeite.

SmartStart

Apparaten met SmartStart worden op een door jou aangegeven tijdstip ingeschakeld en starten automatisch op het moment dat de energie voordelig is. Goed voor het milieu én je portemonnee.

SuperVision

Jouw huishouden efficiënt en gemakkelijk regelen, zónder dat je continu je smartphone bij je hoeft te hebben? Met SuperVision controleer jij al je apparaten via een centraal punt. Op de display zie je zo niet alleen de actuele status van het betreffende apparaat, maar ook bijvoorbeeld de programmastatus van je wasmachine of vaatwasser.

Con@ctivity 2.0

Ooit gedacht dat jouw kookplaat en afzuigkap met elkaar zouden communiceren? De Con@ctivity-functie verzamelt de informatie van de kookplaat aan de hand van jouw kookgedrag en geeft dit door aan de afzuigkap. Die gaat vervolgens automatisch harder of zachter. Kun jij je aandacht tenminste volledig richten op je viergangendiner. Con@ctivity is overigens ook voor andere apparaten gebruiken.

Connectivity is the key

Miele laat jou experimenteren, leren, ontdekken, controleren. De Miele keukenapparatuur is niet alleen een lust voor het oog in je huis, maar het design, de functionaliteiten en het gebruiksgemak zijn er ook nog eens allemaal op gericht om jouw kookbeleving te optimaliseren. Met Miele@Home en de Miele@mobile-app wordt deze beleving bovendien echt ultiem.

Veelgestelde vragen

 

  • Hoe kan ik mijn apparaten aanmelden bij Miele@home?
  • Waarom voldoet het wachtwoord niet aan de voorwaarden?
  • Ik heb een nieuw wachtwoord aangevraagd en niet ontvangen, wat kan ik doen?
  • Het geeft aan dat mijn e-mailadres reeds bekend is bij aanmelding, wat moet ik doen?

Staan je vragen niet in dit rijtje? Dan verzoek ik je onze FAQ pagina over de Miele app te bezoeken. Voor een uitgebreide toelichting op overige vragen.