De keuken van… Richard en Suzanne

In ‘De keuken van …’ nemen we via onze keukenleveranciers een kijkje in de keuken van Miele klanten. Wat voor keuken hebben ze? Waarom kiezen zij voor Miele? Welke apparaten gebruiken ze en wat zijn hun ervaringen? Je leest het in deze unieke rubriek.

 

Deze keer: De keuken van … de familie Everaars, gekocht bij Van Ginkel Keukens in Barneveld.

 

Richard en Suzanne Everaars houden van een interieur dat verrast als je binnenkomt. En dat zie je duidelijk terug in hun woning. Ook bij het ontwerp van de nieuwe keuken is rekening gehouden met de wensen van bewoners, over élke lijn is nagedacht. De details hebben zelfs een persoonlijke touch gekregen, passend bij de familie.

Miele keukenapparatuur

Voorafgaand aan het ontwerp en de koop van de keuken bezocht het stel een van onze Miele Experience Centers, waar ze inspiratie opdeden en hun keuze qua apparatuur al snel duidelijk werd. Ze gingen voor een combi-stoomoven, combi-magnetron, inbouwkoelkast en -vrieskast, vaatwasser én wijnklimaatkast inclusief led-verlichting en UV-werend glas. Kortom, een keuken vol Miele.

 

Waarom Miele?

Richard en Suzanne organiseren regelmatig culinaire feestjes met vrienden en familie, vandaar dat goede keukenapparatuur erg belangrijk voor ze is. De gebruiksvriendelijkheid van Miele – samen met het tijdloze design en de ongekende kwaliteit – voldoet aan al hun verwachtingen. Het koken alleen al wordt zo een feestje op zich.

Sous-vide koken in de stoomoven

De Miele combi-stoomoven is perfect geschikt voor sous-vide koken, oftewel vacuüm koken. Je verpakt de etenswaren vacuüm in een speciale zak die op relatief lage en constante temperatuur verwarmd wordt in een waterbad. Zo wordt alles geleidelijk en gelijkmatig gaar. Sous-vide is geschikt voor vlees, vis, groente, vruchten, desserts en zelfs cocktails. Gerechten worden eenvoudig tot perfectie gegaard. Alsof het door een sterrenkok is bereid.

PerfectFresh Pro lades

In de PerfectFresh Pro lades van de Miele koelkast blijven levensmiddelen langer vers dan in een reguliere koelkastlade. Binnen een automatisch geregeld temperatuurbereik van 0 °C tot +3 °C zijn vlees, vis en veel melkproducten tot 3 keer langer houdbaar. Groente en fruit blijven dankzij de geoptimaliseerde vochtregeling in de lade zelfs tot 5 keer langer vers. En dat mét behoud van alle vitamines. Ideaal!

Over Van Ginkel Keukens

Voor klanten is een nieuwe keuken een mijlpaal, horen ze bij Van Ginkel Keukens geregeld terug. Vaak markeert de nieuwe keuken een belangrijke verandering of situatie. Een verhuizing, nieuwbouw, een verbouwing of een voorspoedige periode. Om welk moment in je leven het ook gaat, bij Van Ginkel Keukens zorgen ze ervoor dat het een bijzondere mijlpaal wordt. Daar doen ze alles aan, in elke fase! Van oriëntatie en aankoop tot montage en service. Bij Van Ginkel Keukens draait het om de persoonlijke aanpak en het is dan ook een absoluut hoogtepunt als ze als team weer een fantastische keuken hebben gerealiseerd. Meer informatie? Kijk op vanginkelkeukens.nl.

Er is geen keukeninspiratie gevonden voor het huidige filter gevonden