De designstijlen van Miele: een lust voor het oog

Bij het kopen van nieuwe keukenapparatuur komt stiekem best veel kijken. Welk merk heeft je voorkeur? Aan wat voor technische en functionele eisen moet jouw apparatuur voldoen? Allemaal vragen die je voor jezelf moet beantwoorden. Om nog maar niet te spreken over meer praktische zaken als afmetingen, geluidsniveau, energiezuinigheid etc. Maar weet je wat vaak de doorslag geeft?

Het design.

En laten wij daar nu net extra aandacht aan geven. Want zeg je design, dan zeg je Miele.

Miele matcht altijd

Bij Miele geloven we in strakke lijnen, tijdloze elegantie en intuïtieve bediening. Wij zoeken dan ook continu naar de nieuwste technieken en innovaties in apparatuur en design. Nergens anders vind je zo’n vergelijkbare reeks zorgvuldig afgestemde designlijnen en kleuropties. Miele past perfect in ieder interieur. Ook dat van jou.

 

Generatie 7000

Miele keukenapparatuur heeft alles in zich waar Miele voor staat: techniek, comfort en design. Dat wij alleen genoegen nemen met het beste, zie je duidelijk terug in onze nieuwste productlijn Generatie 7000: vier unieke designreeksen mét helder uiterlijk en zónder ingewikkelde bediening. De apparatuur is gemaakt van de mooiste kwalitatief hoogwaardige materialen. Je hebt keuze uit:

VitroLine:

Fronten en handgrepen kenmerken zich door puur glas dat tot in de perfectie is geslaagd. Licht en schaduw werken spiegelend. De nieuwe VitroLine is elegantie pur sang.

ArtLine:

Ingetogen, met een rechte belijning en greeploos, dat is de ArtLine van Generatie 7000. Een synoniem voor harmonie en stabiliteit in je keuken.

PureLine:

Bij de PureLine ligt de nadruk op eenvoud. Het design wordt gekenmerkt door horizontale, roestvrijstalen onderdelen voorzien van CleanSteel en een opvallende handgreep. Het vele glas in de PureLine serie zorgt voor harmonie en rust.

Keukenopstellingen: flexibel en harmonieus

Door de vormgeving van de apparaten ontstaat binnen onze designlijnen altijd een harmonieus beeld wanneer je meerdere apparaten naar eigen wens met elkaar combineert. Plaats ze horizontaal in het Panoramic-design, verticaal in het Tower-design of gecentreerd in het CubiQ-design. Of denk iets meer out-of-the-box met het T-design. Heel flexibel en precies passend bij jouw ruimte en eisen.

Panoramic design:

Met deze horizontale opstelling op ooghoogte heb je overal het beste zicht op, en maximale toegang tot, al je apparatuur. Elegantie op één lijn.

T-design:

Heb je vijf apparaten, overweeg dan eens een T-design. Symmetrisch gerangschikt met ernaast en erboven veel ruimte voor kastjes. Een unieke aanrader voor je keukenwand.

Tower-design:

Perfectie in de hoogte. In het Tower-design creëer je een effectieve vormgeving en praktische opstelling van je apparatuur.

CubiQ-design:

Een vierkante opstelling betekent geconcentreerd koken op een comfortabele bedieningshoogte. Functioneel én esthetisch.

Designprijzen

Het motto van Miele is niet voor niets ‘Immer Besser’. Wij streven ernaar om steeds betere producten te maken. Daarom zijn wij continu bezig met onderzoek en ontwikkeling. Elke productverandering is een productverbetering. En onze inzet loont. Jaar na jaar ontvangen we talrijke prijzen en onderscheidingen op basis van aantoonbare waarden, technologische innovaties en/of vooruitstrevend design. Iets waar we uiteraard trots op zijn. Het motiveert ons om te blijven doen wat we doen. Immer Besser.