Design volgens Miele:
een lust voor het oog

Bij de zoektocht naar nieuwe keukenapparatuur komt altijd meer kijken dan je denkt. Heb je een voorkeur voor een bepaald merk? Aan wat voor technische en functionele eisen moet jouw apparatuur voldoen? Dit soort vragen zijn vast niet nieuw voor je. Om nog maar te zwijgen over praktische zaken als afmetingen, geluidsniveau, energiezuinigheid en ga zo maar door.

Wat vaak de doorslag geeft?

Het design.

Niet geheel toevallig is dat, naast de perfecte werking van onze apparaten, iets waar wij nét dat beetje extra aandacht aan geven. Want zeg je design, dan zeg je Miele.

De perfecte match

Bij Miele geloven we in strakke lijnen, tijdloze elegantie en intuïtieve bediening. Wij zoeken dan ook continu naar de beste gebruikservaring voor jou, in de nieuwste technieken en innovaties in apparatuur en design. Nergens anders vind je zo’n vergelijkbare reeks zorgvuldig afgestemde designlijnen en kleuropties. Miele past perfect in ieder interieur. Ook dat van jou.

 

Generatie 7000

Miele keukenapparatuur heeft alles in zich: techniek, comfort en design. Dat wij alleen genoegen nemen met het beste, zie je terug in onze de Generatie 7000 keukenapparatuur: unieke designreeksen mét helder uiterlijk en bijzonder eenvoudige bediening. De mooie apparatuur is vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige materialen. Je hebt de keuze uit de volgende ontwerplijnen:

VitroLine:

Fronten en handgrepen kenmerken zich door puur glas tot in perfectie. Licht en schaduw werken spiegelend. VitroLine is elegantie pur sang.

ArtLine:

Ingetogen, met een rechte lijnen en greeploos design, dat is ArtLine van Generatie 7000. Een synoniem voor harmonie en stabiliteit in je keuken.

PureLine:

PureLine legt de nadruk op eenvoud. Het design wordt gekenmerkt door horizontale, roestvrijstalen onderdelen voorzien van CleanSteel en een opvallende handgreep. Het vele glas in de PureLine-serie zorgt voor harmonie en rust.

Keukenopstellingen: flexibel en harmonieus

Door de vormgeving van onze apparaten ontstaat binnen de designlijnen altijd een harmonieus beeld wanneer je meerdere apparaten naar eigen wens met elkaar combineert. Plaats ze horizontaal in een Panoramic-opstelling, verticaal in het Tower-opstelling of ga voor CubiQ waarbij apparaten als vierkant zijn gepositioneerd. Of kies een uitgesproken en smaakvolle T-opstelling. Onze apparaten zijn ook qua opstellingsmogelijkheden zeer flexibel en passen zich aan jouw ruimte en wensen aan.

Panoramic design:

Met deze horizontale opstelling op ooghoogte heb je het beste zicht op al je apparatuur en maximale toegang. Elegantie op één lijn.

T-design:

Kies je voor vier of vijf apparaten, overweeg dan te kiezen voor een T-opstelling. Symmetrisch gerangschikt met veel mogelijkheden voor kastruimte ernaast en erboven . Een unieke eyecatcher in je keuken.

Tower-design:

Perfectie in de hoogte. Bij het Tower-ontwerp combineer je mooie vormgeving met een praktische opstelling van je apparatuur.

CubiQ-design:

Een vierkante opstelling betekent geconcentreerd koken op een comfortabele bedieningshoogte. Functioneel én esthetisch.

Designprijzen

Al sinds onze oprichting in 1899 is ons motto ‘Immer Besser’. Wij streven naar het maken van steeds betere producten en zijn daarin continu bezig met onderzoek en ontwikkeling. Elke productverandering is een productverbetering. En onze inzet loont. Jaar na jaar ontvangen we talrijke prijzen en onderscheidingen op basis van aantoonbare waarden, technologische innovaties en/of vooruitstrevend design. Iets waar we zeer trots op zijn en dat ons motiveert om te doen wat we doen. Immer Besser.