De keuken van... Paula & Arie

In ‘De keuken van…’ nemen we via onze keukenleveranciers een kijkje in de keuken van Miele klanten. Wat voor keuken hebben ze? Waarom kiezen zij voor Miele? Welke apparaten gebruiken ze en wat zijn hun ervaringen? Je leest het in deze unieke rubriek. 

 

Deze keer: De keuken van Paula en Arie, gerealiseerd door De Knikker in Alphen aan den Rijn. 

Waarom keukenapparatuur van Miele?

Paula en Arie hebben zich met hun wens voor een eigentijds ontwerp en premium apparatuur gericht tot De Knikker. Samen met Arjan de Knikker zijn zij heel bewust op zoek gegaan naar serieuze kwaliteitsproducten, in combinatie met comfort en de hoogwaardige afwerking van de maatwerk keukenkasten. Heel belangrijk was dan ook de ideale toepassing van de apparatuur op basis van hun kookwensen. Al snel kwamen ze uit bij de innovatieve apparaten van Miele. De stoomoven heeft een uitstekende stoomtechniek. Wat ze daar zo fijn aan vinden? Onder andere de functie ‘Koken menu’ laat hen elke keer weer versteld staan. Deze handige toepassing zorgt ervoor dat alle ingrediënten tegelijkertijd klaar zijn, met de ideale garing per ingrediënt. “Hierin maakt Miele echt het verschil qua techniek.”

Rode én witte wijn uit dezelfde kast

Paula en Arie zijn echte levensgenieters. Met vrienden, of met z’n tweeën genieten ze graag van een mooi glas rode of witte wijn. De keuze voor een wijnklimaatkast van Miele was dus snel gemaakt. De wijnklimaatkasten van Miele hebben elk twee zones, die onafhankelijk van elkaar in te stellen zijn. Zo kan zowel de witte als de rode wijn op optimale temperatuur direct gedronken worden vanuit dezelfde wijnklimaatkast.

 

Greeploos design

Als liefhebbers van een modern en strak design kozen Paula en Arie voor een greeploze keuken. Geheel in lijn, kozen ze uiteraard voor een greeploze vaatwasser en koelkast van Miele. De apparatuur is greeploos, maar uiterst intuïtief te openen dankzij de Knock2open- en Push2open-technologie. Greeploos en prachtig, maar wel uiterst functioneel en gebruiksvriendelijk, precies naar wens van Paula en Arie.

Over De Knikker

Al meer dan 35 jaar is De Knikker in Alphen aan den Rijn een vertrouwd adres voor de realisatie van uw nieuwe keuken met Miele apparatuur.

In de afgelopen jaren ontwikkelden zij een totaalconcept. Met hoogwaardige producten en complete service. In nauw overleg met de klant verzorgen zij elk aspect. Van een goed doordacht ontwerp tot de verbouwingswerkzaamheden en de oplevering van de nieuwe aanwinst.

Als zelfstandig specialist kunnen zij de woonwensen 100% centraal stellen. Want met een keuken op maat wordt het leven nog aangenamer. Hier een bijdrage aan leveren is voor hen het mooiste wat er is.

Kijk op www.deknikkerkeukens.nl 

Er is geen keukeninspiratie gevonden voor het huidige filter gevonden