De keuken van...
familie van de Beek

In ‘De keuken van…’ nemen we letterlijk een kijkje in de keuken van Miele gebruikers. Hoe ziet deze keuken eruit? Waarom kiezen zij voor Miele? Welke apparaten gebruiken ze? En kunnen ze ons wat vertellen over hun ervaringen?

 

Deze editie nemen we een kijkje in de de keuken van familie van de Beek.

Familie van de Beek toverde een oud, gedateerd huis om tot een sfeervol stulpje. De royale woonkeuken is daarbij absoluut dé blikvanger in huis. Het jonge stel koos voor een moderne keuken in een matzwarte tint, gecombineerd met natuurlijk warm hout en een marmerlook keramieken werkblad. Perfect passend in de stijl van hun nieuwe thuis.

Keukenapparatuur van Miele

Een prachtige keuken verdient goede apparatuur, dat vond ook familie van de Beek. Ze kozen hierbij voor een Miele inductiekookplaat, combi-stoomoven en een oven. Koken in hun prachtige keuken is hierdoor nog leuker geworden. En het kookresultaat? Dat is natuurlijk om van te smullen

Waarom Miele?

Heerlijk eten, maar vooral ook makkelijk en snel koken, dat was de wens van familie van de Beek. Vanwege drukke levens, kozen ze voor apparatuur waarmee koken een eitje wordt. De gebruiksvriendelijkheid van de Miele 7000-serie met M-touch bediening voldoet aan al hun wensen. Samen met de voordelen van de combi-stoomoven, maakte dit de keuze voor Miele erg makkelijk.

M-touch bediening

De combi-stoomoven uit de Generatie 7000-serie is voorzien van de unieke Miele M-touch bediening: zonder sensortoetsen, maar met volledige touchscreens. Maximale elegantie in combinatie met het hoogste comfort: je bedient het apparaat snel en makkelijk via rechtstreeks aantikken of eenvoudig swipen op het display. Een simpele druk van de vinger is voldoende. Kortom: intuïtieve bediening op z’n best.

Miele Generatie 7000

De keukenapparatuur uit de Generatie 7000-serie heeft alles in zich waar Miele voor staat: verfijnd design, techniek van het hoogste niveau, ultiem comfort, optimaal gebruiksgemak en de lange levensduur die je van Miele gewend bent. Met de combi-stoomoven uit deze serie tovert familie van de Beek dan ook gegarandeerd de mooiste gerechten op tafel. Want niets houdt hun creativiteit nog tegen.

 

 

Welke keukenapparatuur past bij jou?

Over Van Ginkel Keukens

Voor klanten is een nieuwe keuken een mijlpaal. Dat horen ze bij Van Ginkel Keukens regelmatig. Vaak markeert de nieuwe keuken een belangrijke situatie. Een verhuizing, nieuwbouw, een verbouwing of een voorspoedige periode. Om welk moment in je leven het ook gaat, bij Van Ginkel Keukens zorgen ze ervoor dat het een bijzondere mijlpaal wordt. Daar doen ze alles aan, in elke fase. Van oriëntatie en aankoop tot montage en service. Bij Van Ginkel Keukens draait het om de persoonlijke aanpak en het is dan ook een absoluut hoogtepunt als ze als team weer een fantastische keuken hebben gerealiseerd. Meer informatie? Kijk op vanginkelkeukens.nl.