Ontwerp je eigen kookplaat

Als kookliefhebber wil je afwisselen en heb je het liefst de beschikking over een professionele keuken met verschillende kookelementen op je kookplaat. Met de SmartLine kookelementen combineer je koken op gas, inductie, een barbecuegrill, inductiewok of teppanyaki. Tussen de verschillende elementen kan je ook een werkbladafzuiging plaatsen. Ideaal voor een kookeiland. Alle elementen (elementen gas, elementen inductie en afzuiging) zijn 52 centimeter diep en hebben geen rand waardoor ze goed naast elkaar passen.

We leggen in deze video uit, uit welke elementen de SmartLine bestaat en hoe je deze combineert:

Welke elementen zijn er voor je kookplaat:

PowerFlex-inductiekookplaat (60 cm breed) – deze inductiekookplaat heeft twee PowerFlex-kookelementen. Je hebt vier afzonderlijke kookzones, maar wil je een grote braadpan gebruiken dan werken de twee kookzones automatisch samen (permanente panherkenning).

PowerFlex-inductiekookplaat (38 cm breed) – deze PowerFlex-inductieplaat is makkelijk te combineren met een grill, een teppanyaki of een inductiewok en bevat twee afzonderlijke kookzones.

Werkbladafzuiging (12 cm breed) – deze afzuiging bevat een FlameGuard, waardoor je de afzuiging veilig kan combineren met een gaselement.

Teppanyaki (38 cm breed) – houd je van de Japanse keuken dan kan je niet zonder een teppanyaki. De gerechten kan je direct bereiden op de RVS plaat, zonder dat je een pan nodig hebt.

Grill (38 cm breed) – deze grill heeft twee zones waarvan de temperatuur afzonderlijk kan worden geregeld.

Gaselementen (38 cm breed) – wil je liever één brander of twee? Het kan allebei.

Eenvoudig schoon te maken
Het schoonmaken van de SmartLine-elementen is heel eenvoudig. De gladde keramische bovenkant is gemakkelijk in onderhoud, ook al omdat de inductietechnologie – het keramiek zelf wordt niet verwarmd – aanbranden zo goed als uitsluit. De SmartSelect-besturing is voorzien van een schoonmaakbeveiliging. Die voorkomt een ongewilde wijziging van het ingestelde vermogen. Afneembare elementen, zoals grillrooster, pannendragers van de gasmodule en ook de roestvrijstalen vetfilterbox, kunnen gewoon in de vaatwasser worden schoongemaakt.

 

Wil je weten welke kookplaat het beste bij jou past, bekijk onze tips.

 

Bekijk alle inductie SmartLine-elementen

 

 

Direct naar de webshop

Bekijk alle gas SmartLine-elementen

 

 

Direct naar de webshop

Bekijk de SmartLine werkblad-afzuiging

 

 

Direct naar de webshop