In de keuken bij… Victor Mids

Illusionist Victor Mids is een groot fan van koken. Samen met Onno Kokmeijer, chefkok van sterrenrestaurant Ciel Bleu in Amsterdam, dook hij de keuken in om onder het genot van een glas rode wijn en een goed gesprek zijn pompoenrisotto te maken. Waarom koos Victor voor dit Italiaanse gerecht? Verder vertelt Victor hoe hij vanuit zijn studie geneeskunde tot het inzicht kwam om illusionist te worden. Heeft hij in de keuken net zo veel magie als op het podium? Onno heeft in ieder geval een truc voor Victor om zijn keuken optimaal te gebruiken! Je ziet het allemaal in de eerste aflevering van ‘In de keuken bij…’.

Deze video is opgenomen voordat de maatregelen rondom COVID-19 van toepassing waren.

Bekijk hier de tweede aflevering in de keuken bij… Onno Kokmeijer.

 

Miele Stoomovens

Groente, vlees, vis of rijst: in de stoomovens van Miele maak je het allemaal klaar. De MultiSteam techniek zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de stoom in de gehele oven. Het enige wat jij hoeft te doen is het reservoir vullen met water en het te plaatsen aan de zijkant van de oven. De stoomoven doet de rest en bereidt een heerlijke, gezonde maaltijd voor je.

Bekijk op Miele.nl

Kom langs

In de Miele Experience Centers kun je al onze apparaten bekijken, workshops volgen en kookdemonstraties ervaren. Kom langs voor inspiratie of deskundig advies.

Lees meer

Naar de webshop

Bestel en gemakkelijk snel accessoires, reinigings- of onderhoudsproducten voor je apparaat via de online Shop.

Lees meer

Bel ons

Heb je een vraag? Bel ons, we zijn bereikbaar op ma t/m vr: 08.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 08.30 - 15.00 uur op 0347 37 88 88.