Accessoires wasdroger

Miele verkoopt een aantal accessoires voor je wasdroger. En die wil je, let maar op.

FragranceDos geurflacons

Met deze speciale Miele-geurflacons geef je je wasgoed tijdens het drogen een frisse geur. Je hebt de keuze uit vijf verschillende flacons met ieder hun eigen geur. Deze plaats je in de opening bij het pluizenfilter van je wasdroger. Door te draaien kun je de intensiteit van de geurafgifte instellen. Het resultaat: heerlijk ruikend wasgoed. Een Miele FragranceDos flacon gaat ongeveer 50 droogbeurten mee.

Miele-geurflacons

 

 

Tussenstuk wasmachine/wasdroger

Ben je van plan om jouw wasdroger bovenop je wasmachine plaatsen? Gebruik dan een speciaal tussenstuk, ook wel stapelkit genoemd. Dit tussenstuk houdt beide apparaten door middel van een riemspanner stevig op elkaar. Zo hoef je niet bang te zijn dat de droger van je wasmachine valt. In onze webshop vind je een aantal varianten, zoals;

  • met of zonder geïntegreerd werkblad. Het werkblad schuif je makkelijk naar je toe. Handig om even de wasmand op te zetten of de was op te vouwen!
  • met geïntegreerde lade: het tussenstuk met lade zorgt voor een bijzondere was-droogzuil. De lade biedt namelijk extra opbergruimte en bovendien kun je ook hier het plateau boven de lade naar je toe schuiven, zodat er een werkblad ontstaat.

Droogkorf

Voor het optimaal drogen van sportschoenen, wollen handschoenen, sjaals en mutsen of knuffeldieren is er de Miele droogkorf. Speciaal ontwikkeld voor Miele wasdrogers en perfect voor het beschermen van tere weefsels. Het droogrek draait in de trommel niet mee, waardoor je ook producten kunt drogen of luchten die niet zo stevig zijn.

Overige accessoires

In onze webshop vind je naast tussenstukken, FragranceDos geurflacons en droogkorven ook andere montagetoebehoren. Daarnaast vind je hier diverse hygiëne-filters zoals deur- en sokkelfilters.

TIP: reinig geregeld de filters van je wasdroger. Zo gaan ze langer mee en blijft het droogresultaat optimaal. Lees hier hoe je het filter kan schoonmaken.