Accessoires voor Miele stofzuigers met stofzak

Originele Miele stofzuigeraccessoires zijn optimaal afgestemd op jouw Miele stofzuiger en zorgen voor maximale reinigingsprestaties. Maak kennis met ons aanbod.

Miele kwaliteit gegarandeerd

Net als onze stofzuigers, moeten ook onze accessoires zeer strenge belasting- en duurtests doorstaan. Zo garanderen wij een extra lange levensduur. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment accessoires voor je Miele stofzuiger. Zo kun je je stofzuiger helemaal naar wens uitbreiden. Kies bijvoorbeeld voor passende zuigmonden en borstels voor vloerbedekking. Of voor accessoires voor uiteenlopende oppervlakken. En ook met lastig te bereiken en smalle ruimtes, of met de bereikbaarheid van de bovenkant van kasten hebben we rekening gehouden. Het stof wordt allemaal opgezogen.

Air-Clean-filtersysteem

Met het air-clean-filtersysteem van Miele is ronddwarrelend stof zeker verleden tijd. Het filtersysteem bestaat uit de originele Miele stofzuigerzakken, het motorfilter en het uitblaasfilter, en zorgt voor maximale hygiëne. Door deze drie filterlagen blijft opgezogen stof ook echt in de stofzuigerzak.

Bij gebruik van de originele Miele accessoires in de Miele stofzuiger wordt de hoeveelheid fijnstof in de lucht binnenshuis duidelijk verlaagd; meer dan 99,9% van de stofdeeltjes wordt gefilterd! De lucht is schoner dan vóór het stofzuigen. Je kunt dus rustig blijven ademhalen.

Stofzuigerzakken en filters

 

Hét moment om kwaliteit te kiezen voor jouw thuis

Voor elke schoonmaakklus hebben wij een stofzuiger. Of je nu beperkte ruimte hebt, huisdieren of de hoogste eisen stelt aan hygiëne. Bij allergieën zijn er speciale luchtfilters beschikbaar en zelfs als je eigenlijk níet van schoonmaken houdt hebben wij een passende stofzuiger voor jou.

Profiteer nu van tot wel € 100,- cashback bij aankoop van een Miele stofzuiger.

 

Bekijk cashbacks

Het aanbod van accessoires Miele stofzuiger

Zoals gezegd biedt Miele een uitgebreid aanbod aan stofzuigeraccessoires.

 1. Zo vind je in onze webshop stofzuigerzakken met HyClose-afsluiting. Deze stofzakken sluiten automatisch als de stofzuiger geopend wordt. Zo kun je de stofzuigerzak dus altijd hygiënisch vervangen. De Miele stofzuigerzakken beschikken daarnaast over negen verschillende filterlagen, die ook de fijnste vuil- en stofdeeltjes opnemen én vasthouden.
 2. Daarnaast bieden we krachtige parketborstels die je houten vloer optimaal beschermen.
 3. En wat dacht je van passende opzetstukken om toch ook eens de bovenkast van je kledingkast te kunnen schoonzuigen?
 4. Maar ook als je een ander type harde vloer hebt, kun je vooruit. Hiervoor vind je in onze webshop namelijk hoogwaardige, robuuste borstels voor harde vloeren. Ideaal voor het reinigen van kwetsbaar zeil of harde structuurvloeren.
 5. Voor het grondig reinigen van je vloerbedekking hebben we een elektrisch aangedreven Elektroborstel. Zijn lange borstels reiken tot diep tussen de vezels en lussen van je vloerbedekking en maken zo vuil en stof los om dit vervolgens effectief op te zuigen.
 6. Woon je in een woning met kleine(re) kamers en/of verschillende soorten vloeren? Dan zijn de universele zuigmonden van Miele een uitkomst. Door middel van de voetschakelaar kun je de borstels makkelijk in- en uitschuiven, waardoor je zowel harde als zachte vloeren kunt stofzuigen.
 7. De universele AllergoTeQ-zuigmond bevat een hygiënesensor die in drie niveaus aangeeft hoe hygiënisch schoon de vloer is. Ideaal en zeker aan te raden als je een allergie hebt of bij een gezin met kruipende kindjes.
 8. Om vloerbedekking écht goed schoon te krijgen moet het tegelijkertijd worden geborsteld en gezogen. De borstelrol van de Miele Turboborstel wordt aangedreven door het zuigsysteem en verwijdert hierdoor grondig het vuil uit je vloerbedekking.
 9. Een aantal van onze originele Miele filters is voorzien van de unieke Timestrip®. Deze vervangingsindicatie wordt geactiveerd door de filter in de stofzuiger te bevestigen en stevig op het pijltje te drukken. Kleurt de strip rood, dan moet het filter worden vervangen.
 10. Het airclean-filtersysteem filtert meer dan 99,9% van de stofdeeltjes. Hygiënischer stofzuigen kan niet!
 11. Het actief-air-clean-filter houdt stofdeeltjes tegen. Ook hinderlijke geurtjes worden door dit filter geabsorbeerd. Dir zorgt voor reukloze uitblaaslucht en is vooral aan te raden als je huisdieren hebt.
 12. Bij Miele kun je kiezen tussen drie verschillende uitblaasfilters. Het HEPA-air-clean-filter filtert fijn stof en allergenen. Ideaal voor mensen met huisstofmijtallergie.

 

Je ziet het, je koopt veel meer dan alleen een stofzuiger. Met Miele koop je comfort, kwaliteit en hygiëne. Kijk voor al onze typen stofzuigers en bijbehorende accessoires in onze webshop.

Bekijk al onze stofzuiger accessoires

 • Stofzuigerzakken
 • Filters
 • Vloerborstels en zuigmonden
 • Productgroep speciale opzetstukken en toebehorenset
 • Onderdelen
Koop op Miele.nl

Naar de webshop

Bestel en gemakkelijk snel accessoires, reinigings- of onderhoudsproducten voor je apparaat via de online Shop.

Lees meer

Maak een serviceafspraak

Je kunt heel eenvoudig online een serviceafspraak maken.

Lees meer

Bel ons

Heb je een vraag? Bel ons, we zijn bereikbaar op ma t/m vr: 08.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 08.30 - 15.00 uur op 0347 37 88 88.