Granola met pecannoten en kaneel

30 minutenHavermoutvlokkenOvenMakkelijk
Dit recept is voor ca. 12 porties

Ingredients

  • 100 gram havermoutvlokken
  • 25 gram hennepzaad
  • 50 gram pecannoten
  • 50 gram pompoenpitten
  • ½ tl kaneelpoeder
  • 1 el kokosolie
  • 4 el agavesiroop
  • 25 gram kokoschips
  • 25 gram gele rozijnen
  • optie: extra rauwe cacaonibs

Supplies

  • Bakplaat

De bereidingstijd is ca. 30 minuten.

 

Bereiding

Granola met pecannoten en kaneel

Stap 1:
Meng alles goed door elkaar, behalve de rozijnen en cacaonibs, en verdeel dit over een met bakpapier beklede bakplaat.

Stap 2:
Rooster dit in een voorverwarmde oven op 160 °C, totdat alles mooi gekleurd is. Dit duurt 15-20 minuten.

Stap 3:
Laat het afkoelen en meng dan de rozijnen en cacaonibs erdoorheen.

 

Tip: Maak niet te veel tegelijk, want vers is dit recept het lekkerst. Bewaar het maximaal 2 weken in een luchtdichte verpakking (vacuümlade of vacuüm container).