De 5 voordelen van Miele TwinDos

Automatisch de juiste dosering, het beste systeem voor vloeibaar wasmiddel én tegelijkertijd besparen op energiekosten? Maak kennis met Miele TwinDos! Dit handige doseersysteem maakt wassen een stuk makkelijker. Wat zijn de voordelen?

1. Makkelijk in gebruik: niet nadenken over de juiste hoeveelheid wasmiddel

Met TwinDos wordt wassen eenvoudig. Je hoeft jezelf namelijk nooit meer af te vragen of je de juiste dosering wasmiddel gebruikt.

Hoe het werkt?

  1. Vul de twee reservoirs met de unieke UltraPhase-cartridges van Miele of met regulier vloeibaar wasmiddel of wasverzachter via lege cartridges;
  2. Kies voor witte of gekleurde was;
  3. Zet de wasmachine aan…

Dat is alles! De wasmachine bepaalt zelf hoeveel was er in de trommel zit en hoe vuil de was is. Het wasmiddel en de wasverzachter worden vervolgens door het TwinDos-systeem automatisch op het juiste moment toegevoegd tijdens het wassen. Met slechts één druk op de knop krijg jij dus het beste wasresultaat. Een kind kan de was doen …

2. UltraPhase 1 en 2 voor alle soorten was

TwinDos kun je gebruiken met het UltraPhase 1- en UltraPhase 2-wasmiddel van Miele of met regulier vloeibaar wasmiddel of wasverzachter. De UltraPhase 1 cartridge is geschikt voor zowel bonte als witte was, UltraPhase 2 gebruik je alleen voor witte was. Door de specifieke ingrediënten, zoals optisch witmiddel en bleekmiddel, verdwijnen zelfs de meest hardnekkige vlekken als sneeuw voor de zon!

Miele UltraPhase

3. Bespaar wasmiddel

Met Miele TwinDos is overdosering van je wasmiddel definitief verleden tijd. Je plaatst de speciale cartridges in je wasmachine en het wasmiddel wordt automatisch op het juiste moment gedoseerd tijdens het wassen. Altijd in de juiste hoeveelheid, waardoor je nooit te veel gebruikt. Nooit meer gedoe met afmeten dus!

4. TwinDos voorkomt verspilling én bespaart geld

Wist jij dat een wasmachine langer draait dan nodig als je te veel wasmiddel toevoegt? Dit omdat het apparaat door blijft wassen tot het schuim uit de trommel is verdwenen. Met TwinDos voorkom je dus verspilling. Daarnaast voorkomt het systeem dat er te veel wasmiddel wordt gebruikt, waarmee je ook nog geld bespaart. Je wasmiddel gaat namelijk langer mee. Kortom: het is goed voor het milieu én goed voor je portemonnee!

5. Goed voor je kleding

Het systeem doseert automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel en dat is niet alleen makkelijk, maar ook nog eens beter voor je kleding. Te veel of te weinig wasmiddel kan namelijk vlekken of strepen achterlaten op je wasgoed. Daarnaast kan je kleding ook nog eens sneller slijten. Met TwinDos is dit niet aan de orde, aangezien het systeem zorgvuldig met jouw wasgoed omgaat. Zo kun je dus zorgeloos wassen!

Miele TwinDos: voor het beste wasresultaat

TwinDos heeft dus meerdere voordelen ten opzichte van reguliere wasmachines. Het doseersysteem zorgt voor de perfecte dosering van wasmiddelen, waardoor je kleding schoner wordt en langer meegaat. Wil jij het beste voor jouw wasgoed? Kies dan voor Miele TwinDos.

Ontdek TwinDos

Met een TwinDos wasmachine ben je goed bezig voor je eigen portemonnee en voor het milieu. Door de automatische dosering verbruik je minder wasmiddel, maar heb je wel een gegarandeerd perfect schone was.

Vergelijk TwinDos wasmachines