Miele wasmachine kopen? Dit zijn de unieke features.

Waarom zou je een Miele wasmachine kopen? Omdat deze wasmachines niet alleen zorgen voor een optimaal wasresultaat, maar ook zijn voorzien van specifieke kenmerken die jou het wassen wel heel makkelijk maken. Capdosing, PowerWash, vlekkenfunctie, TwinDos; maak kennis met de unieke features van Miele.

Capdosing

Miele caps bieden de perfecte aanvulling voor speciale wasprogramma’s. Deze capsules met vloeibaar wasmiddel plaats je in de wasmiddellade, waarna je machine automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel op het juiste moment toevoegt. Deze praktische dosering zorgt voor het beste wasresultaat voor speciale textielsoorten. Die zijden rok of wollen trui wassen, is nu dan ook geen probleem meer! De Miele caps zijn verkrijgbaar als 5 speciale wasmiddelen, 3 wasverzachters, impregneermiddel en een Booster.

Powerwash en Quick Powerwash

Schoon, snel en extreem energiezuinig, dat is Powerwash van Miele. Schoon omdat PowerWash een maximale reinigingscapaciteit biedt, snel omdat je was met QuickPowerWash zelfs al in minder dan 1 uur klaar is, en revolutionair zuinig doordat onze wasmachines tot 40%1 zuiniger wassen dan vereist is voor de hoogste energie-efficiëntieklasse bij bescheiden looptijden. De Spin&Spray-technologie zorgt ervoor dat de machines draaien met een heel laag waterniveau wat energie bespaart voor het opwarmen. Maximaal resultaat met minimaal verbruik!

SingleWash

Ken je dat? Dat je heel graag je favoriete blouse aan wilt, maar dat deze nog in de wasmand ligt? Voor slechts 1 kledingstuk je wasmachine aanzetten, is niet echt ecologisch verantwoord. Toch? SingleWash van Miele is de oplossing voor dit soort dilemma’s. Deze aanvulling op de standaard programma’s past de looptijd van het programma aan op de belading van maximaal 1 kilo, net als het water- en stroomverbruik. Voortaan is het wassen van een enkel kledingstuk dus geen probleem meer!

WiFiConn@ct

Met WiFiConn@ct verbind je jouw Miele apparaat met internet via de WiFi-router. Met je smartphone of tablet kun je vervolgens altijd en overal connecten met je wasmachine. Zo vraag je eenvoudig de apparaatstatus van thuis uit of onderweg op, ontvang je een melding bij storing of bestel je direct nieuw wasmiddel in de Miele onlineshop. Dit alles regel je in de app Miele@mobile, verkrijgbaar via Google Play of de App Store.

TwinDos

Het TwinDos-doseersysteem van Miele maakt wassen gemakkelijk. TwinDos voorkomt overdosering van je wasmiddel doordat dit op het juiste moment in de juiste hoeveelheid automatisch tijdens het wasproces wordt toegevoegd. Hoe? Door cartridges met het unieke Miele UltraPhase 1- en UltraPhase 2-wasmiddel in de hiervoor bestemde reservoirs te plaatsen. Niets meer dan dat. Lees hier meer over alle voordelen van TwinDos.

Vlekkenfunctie

Wist je dat je doelgericht tot wel 23 verschillende soorten vlekken kunt behandelen in een Miele wasmachine? De speciale wasfunctie ‘Vlekken’ vind je alleen bij Miele. Deze unieke functie kun je bij meerdere wasprogramma’s kiezen en zorgt ervoor dat het programmaverloop automatisch wordt aangepast aan de betreffende vlekken. Bovendien geeft de geïntegreerde vlekkenadviseur ook nog eens tips via het display over het efficiënt verwijderen van vlekken.

Veiligheidsfeatures

Ook aan de veiligheid van onze machines wordt gedacht. Zo zijn onze wasmachines bijvoorbeeld voorzien van:

  • Watercontrol-systeem (WCS): het WCS controleert met een waterniveausensor de watertoevoer en stopt automatisch als het normale waterniveau niet wordt bereikt. Komt er water vrij in de machine, dan wordt de toevoer afgesloten en het water weggepompt. Een extra sensor voor meer veiligheid.
  • Waterproof-systeem (WPS): een dubbel mengventiel aan de kraan biedt een extra zekerheid. Is het eerste ventiel kapot, dan sluit de tweede de watertoevoer. De dubbelwandige toevoerslang zorgt er bovendien voor dat het water bij beschadiging van de binnenvoering, door de buitenvoering wordt weggeleid. Net als WCS heeft ook WPS een intelligente waterniveausensor.

SteamCare en Voorstrijken

Vind jij strijken ook altijd zo’n tijdrovende job? Dan heb je zeker nog nooit Miele SteamCare geprobeerd. Deze unieke feature stoomt je wasgoed al in de wasmachine glad, waardoor het voorwerk dus al is gedaan. Dit bespaart jou tot wel 50% tijd en inspanning bij het strijken2! Sommige textielsoorten hoeven zelfs helemaal niet meer gestreken te worden.

Met ‘gladstomen’ was en strijk je je kleding in één stap. Met ‘stomen’ kun je reeds gewassen textiel behandelen. Bij de optie ‘voorstrijken’ volgt aan het einde van een wasbeurt een soort van eerste strijkbeurt. Het wasgoed wordt dan in de warme, vochtige trommel bewogen en zo gestreken. Met SteamCare en Voorstrijken staat niets jouw gladgestreken kleding meer in de weg!

Meer dan alleen een wasmachine

Miele wasmachines zijn niet zomaar wasmachines. Door onder andere bovenstaande features zijn ze veel meer dan dat. En dit is ook niet alles. Wil je een Miele wasmachine kopen? Kijk voor meer unieke productvoordelen op onze site.

1 afhankelijk van model tot 40% zuiniger dan de grenswaarde (46) van energie-efficiëntieklasse A

2 bevestigd door het Instituut voor landbouwtechniek, afdeling Huishoudelijke apparatuur van de universiteit Bonn

Exclusief bij Miele

Van basismodel tot uitgebreide alleskunner, een Miele wasmachine is er om je leven makkelijker te maken. Ontdek welke features het best passen bij jouw levensstijl en wasgedrag.

Ontdek de Miele wasmachines