Soep van schorseneren met Hollandse garnalen en Parmezaanse kaas

Soep van schorseneren met Hollandse garnalen en Parmezaanse kaas

VisStoomovenGemiddeld
Dit recept is voor 4 personen

Ingredients

  • 1 kg schorseneren
  • 300 ml room
  • 400 ml melk
  • Zout
  • peper
  • 100 gram Hollandse garnalen
  • Parmezaanse kaas, geraspt

Supplies

  • Staafmixer
  • Dichte stoomoven pan

De bereidingstijd is ca. 75 tot 90 minuten.

 

Bereiding

Stap 1:
Schil de schorseneren en was ze goed. Bewaar de geschilde schorseneren onder water.

Stap 2:
Snijd de schorseneren in stukken en leg ze in een dichte stoomovenpan. Voeg room en melk toe en schuif in de stoomoven.

Kookstand            100 ºC | 120 ºC
Tijdsduur              30 minuten | 13 minuten

Stap 3:
Pureer de soep glad met de staafmixer en breng op smaak met peper en zout.

Stap 4:
Houdt de soep warm in de stoomoven of verwarm de soep voor het serveren in de stoomoven.

Kookstand        95 ºC
Tijdsduur          20 minuten

 

Serveren

Stap 1:

Schenk de soep in de soepkoppen en garneer met Hollandse garnalen en Parmezaanse kaas.

Stap 2:

Draag handschoenen zodra u de schorseneren schilt. Ze geven een kleverig sap af dat moeilijk van uw handen af gaat.

Kook tot in perfectie met Miele

Ervaar ultiem culinair genieten met Miele Generatie 7000. Ontdek keukenapparaten vol baanbrekende innovaties die dag in, dag uit het verschil maken in jouw keuken. Gemakkelijk in gebruik, uitzonderlijk geavanceerd en voor altijd smaakvolle creaties.

Ontdek meer