Soep van schorseneren met Hollandse garnalen en Parmezaanse kaas
De bereidingstijd is ca. 75 tot 90 minuten.
Bereiding
Stap 1: Schil de schorseneren en was ze goed. Bewaar de geschilde schorseneren onder water.
Stap 2: Snijd de schorseneren in stukken en leg ze in een dichte stoomovenpan. Voeg room en melk toe en schuif in de stoomoven.
Kookstand 100 ºC | 120 ºC Tijdsduur 30 minuten | 13 minuten
Stap 3: Pureer de soep glad met de staafmixer en breng op smaak met peper en zout.
Stap 4: Houdt de soep warm in de stoomoven of verwarm de soep voor het serveren in de stoomoven.
Kookstand 95 ºC Tijdsduur 20 minuten
Serveren
Stap 1:
Schenk de soep in de soepkoppen en garneer met Hollandse garnalen en Parmezaanse kaas.
Stap 2:
Draag handschoenen zodra u de schorseneren schilt. Ze geven een kleverig sap af dat moeilijk van uw handen af gaat.
Ervaar ultiem culinair genieten met Miele Generatie 7000. Ontdek keukenapparaten vol baanbrekende innovaties die dag in, dag uit het verschil maken in jouw keuken. Gemakkelijk in gebruik, uitzonderlijk geavanceerd en voor altijd smaakvolle creaties.