Soep van schorseneren met Hollandse garnalen en Parmezaanse kaas
De bereidingstijd is ca. 75 tot 90 minuten.
Bereiding
Stap 1: Schil de schorseneren en was ze goed. Bewaar de geschilde schorseneren onder water.
Stap 2: Snijd de schorseneren in stukken en leg ze in een dichte stoomovenpan. Voeg room en melk toe en schuif in de stoomoven.
Kookstand 100 ºC | 120 ºC Tijdsduur 30 minuten | 13 minuten
Stap 3: Pureer de soep glad met de staafmixer en breng op smaak met peper en zout.
Stap 4: Houdt de soep warm in de stoomoven of verwarm de soep voor het serveren in de stoomoven.
Kookstand 95 ºC Tijdsduur 20 minuten
Serveren
Stap 1:
Schenk de soep in de soepkoppen en garneer met Hollandse garnalen en Parmezaanse kaas.
Stap 2:
Draag handschoenen zodra u de schorseneren schilt. Ze geven een kleverig sap af dat moeilijk van uw handen af gaat.