Kaas-Pesto Stengels
De bereidingstijd is ca. 35 tot 50 minuten.
Bereiding
Stap 1: Leg het bladerdeeg op de snijplank en laat het iets ontdooien.
Stap 2: Bestrijk het met losgeklopt ei.
Stap 3: Smeer er nu wat pesto overheen en bestrooi met geraspte kaas.
Stap 4: Druk het nu licht aan.
Tip: leg er een vel vetvrij papier over en druk dan aan.
Stap 5: Snij er nu stengels van in de gewenste breedte.
Stap 6: Leg ze nu op een bakplaat in de oven
Stap 7: Stel de oven in op Combi Koken:
Hetelucht Plus 200 C Tijdsduur 10 minuten Vochtpercentage 65 %
Stap 8: Stel de oven na deze 10 minuten in op:
Hetelucht Plus 180 C Tijdsduur 10 minuten Vochtpercentage 0 %
Stap 8: Controleer of ze gaar en droog zijn. Bak ze nog ca. 5 minuten na indien nodig.