Kaas-Pesto Stengels

Kaas-Pesto Stengels

BroodOvenMakkelijk
Dit recept is voor ca. 16 porties

Ingredients

  • 4 plakken roomboter bladerdeeg
  • 1 losgeklopt ei
  • 2 el groene pesto
  • 125 gram gerapte kaas

Supplies

  • Bakplaat
  • Bakpapier

De bereidingstijd is ca. 35 tot 50 minuten.

 

Bereiding

Stap 1:
Leg het bladerdeeg op de snijplank en laat het iets ontdooien.

Stap 2:
Bestrijk het met losgeklopt ei.

Stap 3:
Smeer er nu wat pesto overheen en bestrooi met geraspte kaas.

Stap 4:
Druk het nu licht aan.

Tip: leg er een vel vetvrij papier over en druk dan aan.

Stap 5:
Snij er nu stengels van in de gewenste breedte.

Stap 6:
Leg ze nu op een bakplaat in de oven

Stap 7:
Stel de oven in op Combi Koken:

Hetelucht Plus               200 C
Tijdsduur                       10 minuten
Vochtpercentage           65 %

Stap 8:
Stel de oven na deze 10 minuten in op:

Hetelucht Plus              180 C
Tijdsduur                       10 minuten
Vochtpercentage           0 %

Stap 8:
Controleer of ze gaar en droog zijn. Bak ze nog ca. 5 minuten na indien nodig.