Naar Miele.nl
Search
Generic filters
Exact matches only

Doradefilets Italiaanse stijl

Dit is een recept voor 2 personen.

VisVacumeerladeMakkelijk

Ingredienten

  • 2 doradefilets (à 120 g)
  • panklaar 2 pomodori | in dunne plakjes
  • 8 grote blaadjes basilicum
  • ½ theelepel zeezout
  • ½ theelepel peper

Benodigdheden

  • Vacumeerzak

Sous-vide koken

Stap 1:
Breng de doradefilets aan beide kanten op smaak met zeezout en peper.

Stap 2:
Beleg de doradefilets met de pomodori. Strooi er basilicum overheen. Kruid nogmaals met zeezout en peper. Doe de doradefilets in de vacumeerzak en vacumeer volgens de instellingen.

Zak vacumeren
Vacumeerstand 3

 

Tip

Heb je geen vacumeerlade? Vraag het dan aan viswinkel als je de vis koopt!

 

Stap 3:
Leg de vacumeerzak op het rooster in de ovenruimte en bereid volgens de instellingen.:

Ovenfuncties: Sous-vide
Temperatuur: 52 °C
Duur: 25 minuten
Niveau rooster: 2e van onderen

Stap 4:
Haal de vis uit de vacuümzak en serveer deze op een saladebedje of met witbrood.
Bak de huidkant van de vis eventueel heel kort aan in een hete pan.

Deel dit artikel: