Dit is een recept voor 2 personen.
Ingredienten
- 2 doradefilets (à 120 g)
- panklaar 2 pomodori | in dunne plakjes
- 8 grote blaadjes basilicum
- ½ theelepel zeezout
- ½ theelepel peper
Benodigdheden
- Vacumeerzak
Sous-vide koken
Stap 1:
Breng de doradefilets aan beide kanten op smaak met zeezout en peper.
Stap 2:
Beleg de doradefilets met de pomodori. Strooi er basilicum overheen. Kruid nogmaals met zeezout en peper. Doe de doradefilets in de vacumeerzak en vacumeer volgens de instellingen.
Zak vacumeren
Vacumeerstand 3
Tip
Heb je geen vacumeerlade? Vraag het dan aan viswinkel als je de vis koopt!
Stap 3:
Leg de vacumeerzak op het rooster in de ovenruimte en bereid volgens de instellingen.:
Ovenfuncties: Sous-vide
Temperatuur: 52 °C
Duur: 25 minuten
Niveau rooster: 2e van onderen
Stap 4:
Haal de vis uit de vacuümzak en serveer deze op een saladebedje of met witbrood.
Bak de huidkant van de vis eventueel heel kort aan in een hete pan.