Naar Miele.nl
Search
Generic filters
Exact matches only

Kaas-Pesto Stengels

Kaas-Pesto Stengels

BroodOvenMakkelijk

Ingredienten

  • 4 plakken roomboter bladerdeeg
  • 1 losgeklopt ei
  • 2 el groene pesto
  • 125 gram gerapte kaas

Benodigdheden

  • Bakplaat
  • Bakpapier

Stap 1:
Leg het bladerdeeg op de snijplank en laat het iets ontdooien.

Stap 2:
Bestrijk het met losgeklopt ei.

Stap 3:
Smeer er nu wat pesto overheen en bestrooi met geraspte kaas.

Stap 4:
Druk het nu licht aan. Tip: leg er een vel vetvrij papier over en druk dan aan.

Stap 5:
Snij er nu stengels van in de gewenste breedte.

Stap 6:
Leg ze nu op een bakplaat

Stap 7:

Stel de oven in op
Stand Combi Koken
Temperatuur 200 C. Hetelucht plus
Bereidingstijd 10 minuten
Vochtpercentage 65 %

Vervolgens op
Stand Combi Koken
Temperatuur 180 C. Hetelucht plus
Bereidingstijd 10 minuten
Vochtpercentage 0 %

Stap 8:
Controleer of ze gaar en droog zijn. Bak ze nog ca. 5 minuten na indien nodig.

Deel dit artikel: