Kaas-Pesto Stengels
Stap 1: Leg het bladerdeeg op de snijplank en laat het iets ontdooien.
Stap 2: Bestrijk het met losgeklopt ei.
Stap 3: Smeer er nu wat pesto overheen en bestrooi met geraspte kaas.
Stap 4: Druk het nu licht aan. Tip: leg er een vel vetvrij papier over en druk dan aan.
Stap 5: Snij er nu stengels van in de gewenste breedte.
Stap 6: Leg ze nu op een bakplaat
Stap 7:
Stel de oven in op Stand Combi Koken Temperatuur 200 C. Hetelucht plus Bereidingstijd 10 minuten Vochtpercentage 65 %
Vervolgens op Stand Combi Koken Temperatuur 180 C. Hetelucht plus Bereidingstijd 10 minuten Vochtpercentage 0 %
Stap 8: Controleer of ze gaar en droog zijn. Bak ze nog ca. 5 minuten na indien nodig.