Naar Miele.nl
Search
Generic filters
Exact matches only

Geroosterde kikkererwten

Geroosterde kikkererwten

Ingredienten

  • 1 blik kikkererwten 400 gram
  • 2 el olijfolie
  • 1 teen knoflook fijn gehakt
  • 1 tl gerookt paprika poeder
  • Zeezout

1. Spoel de kikkererwten met ruim koud water en dep droog met keukenpapier.
2. Meng de olijfolie met de gehakte knoflook, gerookt paprika poeder en zeezout.
3. Meng nu alles met de kikkererwten.
4. Verwarm de oven voor.
Stand Hetelucht plus
Temperatuur 200 C.
Tijd Totaal ca.25 minuten
5. Verdeel nu alles over een bakplaat (met gaatjes).
6. Rooster de kikkererwten voor ca. 15 minuten en roer ze nog eens door elkaar.
7. Rooster ze nu nog eens ca. 10 minuten tot goudbruin en knapperig.

Deel dit artikel: