Wraps met gestoomde kipfilet en korianderpesto

Niets zo veelzijdig als wraps. Deze pannenkoekjes kun je vullen met alle ingrediënten die je lekker vindt. In dit recept maken we ze met malse kip en een frisse pesto. Lekker als lunch.

30 - 40 minutenKipStoomovenMakkelijk

Ingredienten

Wraps
  • 4 wraps
  • 2 stuks kipfilet
  • 2 stuks bospeen in dunne reepjes
  • 1 avocado in plakken
  • 4 radijsjes in plakken
  • 100 gram rode kool in dunne reepjes
  • 1 citroen
  • 125 gram sour cream
Korianderpesto
  • 1 bosje koriander
  • 0,25 bosje peterselie
  • 5 el olijfolie extra vierge
  • 45 gram cashewnoten
  • 45 gram geraspte Parmezaanse kaas
  • 0,5 teen fijngehakte knoflook
  • Peper en zout

Benodigdheden

  • Stoomoven pan met gaatjes
  • Keukenmachine
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Meng de bospeen, radijs, rode kool en maak aan met olijfolie, citroensap, peper en zout.
  2. Leg de kipfilet in een stoomovenpan met gaatjes en zet in de stoomoven.
    Stomen                70 °C
    Bereidingstijd     20 minuten
  1. Doe voor de pesto de koriander, peterselie, olijfolie, cashewnoten, Parmezaanse kaas en knoflook in een keukenmachine.
  2. Draai glad en breng op smaak met peper en zout.
  3. Snijd de kipfilet in blokjes en maak aan met de pesto.
  4. Smeer de wraps in met sour cream en verdeel de salade erover.
  5. Verdeel de kip erover en rol de wraps op in vetvrij papier.