De bereidingstijd is ca. 60 minuten
Bereidingswijze
Stap 1: Meng de bloem met bicarbonaat en bakpoeder.
Stap 2: Pel de rijpe bananen, breek ze in stukken. Voeg de honing (of agavesiroop) toe, de yoghurt en de eieren. Mix alles tot een gladde dikke bananenpap.
Stap 3: Zet de mengbeker met bloem in de keukenmachine en meng de droge ingrediënten.
Stap 4; Laat de machine draaien en schenk er voorzichtig de bananenpap in, tot je een glad beslag krijgt.
Stap 5: Verwarm de oven voor op 160°C op Hetelucht Plus.
Stap 6: Boter het bakblik in en bestrooi met bloem.
Stap 7: Giet het beslag in het bakblik en zet het bananenbrood in de hete oven van 160°C.
Stap 9: Laat het bananenbrood 60 minuten bakken.
Stap 10: Ontvorm het bananenbrood en laat het afkoelen.
Upgrade je Miele oven of stoomoven met een nieuwe Flexiclip voor optimaal gebruik van jouw apparaat. Tijdelijk met 20% korting.