Quinoa cake

Cake/taartCombi-stoomovenMakkelijk

Ingredienten

  • 150 gram amandelmeel
  • 150 gram quinoameel
  • 2 eieren
  • 2 rijpe bananen
  • 8 gram bakpoeder
  • 30 ml olijf olie
  • 125 g gedroogde abrikozen (minimaal 12 uur geweekt)
  • 125 g gedroogde pruimen (minimaal 12 uur geweekt)
  • 50 g walnoten (gehakt)
  • Snufje zout

Benodigdheden

  • Bakblik
  • Bakpapier

Bereidingswijze Quinoa cake


Stap 1
Verwarm de oven voor

Hetelucht plus                            170 °C

Stap 2
Houd van de gewelde abrikozen en pruimen 100 gram achter, de rest in kleine blokjes snijden.

Stap 3
Prak de bananen met een vork.

Stap 4
Meng alle ingrediënten en doe deze in een met bakpapier bekleed bakblik.

Stap 5
Bak de cake

Combi koken
Hetelucht Plus                            170 °C
Bereidingstijd                             45 minuten
Vochtigheid                                75 %

Stap 6
Versier de cake met de overige abrikozen en pruimen.

 

Top

Deze cake is glutenvrij!

Ook lekker

Deel dit artikel: