De Boost CX1

Krachtig. Compact. Extreem wendbaar.

Heb jij al een kleur gekozen?

De Boost CX1 stofzuiger biedt niet alleen een betere controle over je stofzuiger, maar ook een duurzaam alternatief op de traditionele stofzuiger met zak. De Blizzard was ons eerste antwoord, nu komt zijn kleine broertje erbij in de vorm van de Boost CX1. Door de grote wielen en het lichte gewicht is de Boost CX1 comfortabel op te pakken of je kan hem mee laten rijden. De Boost CX1 is verkrijgbaar in 3 verschillende modellen en in verschillende kleur beschikbaar. Lees hieronder verder om alle voordelen te ontdekken.

De voordelen van Boost CX1

Zakloos design

Geen sessie overslaan omdat de zakken op zijn

Door het zakloze design van de Boost CX1 hoef je nooit meer naar de winkel om nieuwe stofzuigerzakken te halen. De container haal je eenvoudig uit de stofzuiger. Gebruik vervolgens het Click2open systeem om hem boven je prullenbak te legen. Klik hem zo weer terug en je kan ongestoord door met je stofzuigsessie.

TrackDrive

Nooit meer ruzie met je stofzuiger

Je kent het wel. Je probeert met je stofzuiger de hoek om te lopen, het autootje blijft vasthaken en valt om. Heel vervelend, want nu moet je teruglopen om hem rechtop te zetten. De TrackDrive in de Boost CX1 voorkomt dit door de vier geïntegreerde wielen. Twee grote aan de buitenkant en twee aan de onderkant. Daarvan is er één een zwenkwiel, wat ervoor zorgt dat de stofzuiger precies op het goede spoor blijft. Ook rijdt hij in kleinere ruimtes door het zwenkwiel niet meer tegen elk meubel aan.

Air-Clean-filtersysteem

Filtert meer dan 99,9% van de stofdeeltjes

Met het air-clean-filtersysteem van Miele is ronddwarrelend stof zeker verleden tijd. Het filtersysteem bestaat uit de originele Miele stofzuigerzakken, het motorfilter en het uitblaasfilter, en zorgt voor maximale hygiëne. Door deze drie filterlagen blijft opgezogen stof ook echt in de stofzuigerzak. Bij gebruik van de originele Miele accessoires in de Miele stofzuiger wordt de hoeveelheid fijnstof in de lucht binnenshuis duidelijk verlaagd; meer dan 99,9% van de stofdeeltjes wordt gefilterd! De lucht is schoner dan vóór het stofzuigen. Je kunt dus rustig blijven ademhalen.

Parketborstels

Voor parket en andere krasgevoelige harde vloeren

Veel harde vloeren zoals parket, laminaat, plavuizen en hoogwaardige tegels zijn zeer gevoelig voor krassen. Voor gevoelige vloeren heeft Miele parketborstels ontwikkeld. Deze reinigen jouw mooie vloeren bijzonder behoedzaam en toch grondig. Met de zachte borstelkrans glijdt de parketborstel soepel en licht over de vloer.

Turboborstel

Ideaal voor dierenliefhebbers

Vloerbedekking moet regelmatig worden gezogen, ook als er nog geen stofjes en vuiltjes zichtbaar zijn. Om ook dieper zittende stofjes en dierenharen te verwijderen, moet vloerbedekking tegelijkertijd worden geborsteld en gezogen. De borstelrol die door het zuigsysteem wordt aangedreven, verwijdert het vuil grondig uit jouw vloerbedekking.

”Verrassend, compacte en krachtige stofzuiger!
Door zijn grote wielen is de Boost heel wendbaar en erg licht”

Beoordeeld met een gemiddelde van 8,9.

Miele’s keuze!

Boost CX1 Cat&Dog PowerLine

min. 78dB min. 890W

Zeer geschikt voor dierenharen.

Boost CX1 Parquet​ PowerLine

min. 78dB min. 890W

Perfect voor parketvloeren.

Boost CX1 PowerLine

min. 78dB min. 890W

Beschikbaar in Lotuswit, Grafietgrijs en Obsidiaanzwart (afgebeeld).

Een duurzame stofzuiger zonder zak

Stofzuigers zonder zakken bestaan inmiddels al een tijdje. Toch vertrouwen er nog steeds veel mensen op de traditionele stofzuiger met een stofzuigerzak. Er bestaan meerdere voordelen aan stofzuigers die geen stofzuigerzak meer nodig hebben; zo kun je altijd stofzuigen zonder dat je rekening hoeft te houden met hoeveel zakken je nog in huis hebt. Dat maakt het gebruikersgemak hoger, maar denk ook eens aan duurzaamheid. Geen stofzuigerzak betekent minder afval, minder productie en daardoor minder belasting op het milieu. Het filteren van de fijnstof blijft gelijkwaardig aan een stofzuiger met zak, door de Air-Clean- of HEPA-filters die zich in het apparaat bevinden.

Bekijk alle voordelen hier

Veelgestelde vragen

 • Zijn er modellen van de Boost CX1, die geschikt zijn voor mensen met een allergie?

  De Boost CX1 Parquet en de Boost CX1 Cat & Dog zijn standaard heel geschikt voor mensen met een allergie. Deze modellen hebben een HEPA AirClean-filter. Dit filtert 99,95% van de kleinste deeltjes, zoals allergenen, virussen en pollen uit de lucht. De uitgeblazen lucht is daardoor nog schoner dan de omgevingslucht. Voor mensen met een allergie is de lucht, die uit de Boost CX1 komt dus geen probleem. Het HEPA AirClean-filter kan echter ook voor de andere Boost CX1-modellen aangeschaft worden.

 • Wanneer moeten de uitblaasfilters vervangen worden?

  De uitblaasfilters moeten voor een constant hoog hygiëneniveau jaarlijks vervangen worden.

 • Kan het geplooide materiaal van het fijnstoffilter gewassen worden?

  Ja, je kunt het geplooide materiaal voorzichtig onder de kraan uitspoelen. Maar je mag dan beslist geen zeep of andere oplosmiddelen gebruiken. Om het filter af te borstelen mag uitsluitend het hiervoor bedoelde hulpstuk op het deksel aan de zijkant van het stofreservoir gebruikt worden. Daarna moet het geplooide materiaal minstens 24 uur drogen.

 • Hoeveel vermogensstanden zijn er?

  De Boost CX1 heeft vier verschillende standen, zodat je elk oppervlak en meubelstuk goed schoon kunt zuigen.

  1. Vitrage, textiel
  2. Hoogwaardig velourstapijt, kleedjes en lopers
  3. Tapijten en vloerbedekkingen met poollussen
  4. Harde vloeren, sterk verontreinigde tapijten en vloerbedekking (ook voor het reinigen van kussens en matrassen met de meubelzuigmond)
 • Kan het schuimrubber kussentje van het fijnstoffilter uitgespoeld worden?

  Het schuimrubber kussentje kan op dezelfde manier als het geplooide materiaal schoongemaakt worden. Ook hier geen zeep en andere reinigingsmiddelen gebruiken.

Kom langs

In de Miele Experience Centers kun je al onze apparaten bekijken, workshops volgen en kookdemonstraties ervaren. Kom langs voor inspiratie of deskundig advies.

Lees meer

Naar de webshop

Bestel en gemakkelijk snel accessoires, reinigings- of onderhoudsproducten voor je apparaat via de online Shop.

Lees meer

Bel ons

Heb je een vraag? Bel ons, we zijn bereikbaar op ma t/m vr: 08.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 08.30 - 15.00 uur op 0347 37 88 88.