De 13 productvoordelen van een stofzuiger zonder zak

Wist je dat onze stofzuigers zonder zak zijn voorzien van allerlei handige features? Hieronder vind je maar liefst 13 productvoordelen onder elkaar!

Bedieningsgemak

1. Click2open: Het legen van je stofzuiger zonder zak is supermakkelijk. Met de handgreep trek je het stofreservoir los en met een klik op de knop leeg je het loodrecht naar beneden, direct in de afvalbak. Doordat je niet direct contact maakt met het stof en het reservoir automatisch wordt geleegd, gebeurt het legen ook nog eens hygiënisch.

2. ComfortClean: je stofzuiger reinigt zichzelf, hoe handig is dat?! Innovatieve sensoren meten de luchtstroom van het fijnstoffilter en activeren zo nodig automatisch de ComfortClean-zelfreinigingsfunctie. Zo ben je altijd verzekerd van de beste reinigingsprestaties.

3. Comfort-handgreep: het moderne en ergonomische design van de Comfort-handgreep zorgt ervoor dat lucht, en daarmee ook het vermogen, optimaal wordt verplaatst. Het beweegbare aansluitpunt van de zuigslang zorgt voor ergonomische vrijheid. Oftewel: je pols wordt ontzien en stofzuigen is geen belasting meer!

4. Volwaardig geïntegreerde accessoires: de Miele Blizzard-stofzuiger beschikt standaard over drie hoogwaardige accessoires. Geïntegreerd in het apparaat vind je een meubelzuigmond en kierenzuiger. Op de EcoComfort-handgreep zit een reliëfborstel (zo niet, dan wordt deze apart meegeleverd).

5. Automatisch Comfort-oprolsysteem met tiptoets: alle Miele stofzuigers hebben een knop waarmee je het snoer comfortabel en automatisch kunt laten oprollen. Bukken is dus verleden tijd! De Compact C2, Complete C3 en Blizzard CX1 zijn bovendien uitgerust met een handige tiptoets, zodat je alleen nog maar een toets hoeft aan te raken om het hele snoer op te rollen.

6. Parkeersysteem voor zuigpauzes/automatische uitschakeling: heb je even een pauze nodig tijdens het stofzuigen? Dan zet je de zuigmond eenvoudig vast aan de achterkant van de stofzuiger, zodat deze later weer makkelijk te pakken is zonder te bukken.

7. Comfort-telescoopbuis: de comfort-telescoopbuis van deze stofzuiger kan gemakkelijk op iedere gewenste hoogte worden ingesteld en vergrendelt automatisch. De vergrote diameter laat het luchtvolume toenemen wat leidt tot betere zuigresultaten. Voorzien van praktische details, zoals een rubberrand aan de bovenzijde, waardoor de buis niet wegglijdt als je deze tegen de muur aanzet.

8. DynamicDrive-zwenkwielen: de unieke DynamicDrive-draaiwielen zijn rondom zwenkbaar, zodat je makkelijk alle kanten op kunt. De rubberbanden lopen soepel, zijn slijtvast en gaan lang mee. Ook zijn de wieltjes voorzien van handige stootassen.

9. Vier zwenkwieltjes: wil je de stofzuiger stabiel kunnen verplaatsen in alle richtingen? Kies dan voor de Blizzard CX1. Deze is uitgerust met vier rondom draaiende zwenkwieltjes, wat deze stofzuiger zeer wendbaar maakt.

10. Actieradius: snoer, zuigbuis en zuigslang zorgen samen voor een bijzonder hoge actieradius. Dat betekent dus makkelijk grotere oppervlakten zuigen zonder dat je continu van stopcontact hoeft te wisselen.

11. EcoComfort-handgreep: een handgreep met geïntegreerde reliëfborstel en ergonomische bediening. Snel en handig voor tussendoor.

Stofzuigers zonder zak

Hygiëne en prestatie

11. Vortex-technologie: de Vortex-technologie zorgt voor een enorme stroomsnelheid van meer dan 100 km/u. Dit resulteert, samen met de zeer compacte zuigmond en gunstige luchtstroming, in een eersteklas prestatie. Grof vuil en fijnstof worden perfect van elkaar gescheiden.

12. Hygiënisch legen: door het hoge vermogen van de speciaal ontworpen motor en de extreem hoge stromingssnelheid komen grof vuil en fijnstofdeeltjes in aparte reservoirs terecht. Ga je de stofzuiger legen, dan dwarrelt er zo zeer weinig stof naar beneden.

Ontdek de Boost

De Boost CX1 is een compacte stofzuiger zonder zak. Onderschat ‘m niet, want ondanks zijn formaat is hij nog steeds enorm krachtig. Maar het grootste voordeel: de wendbaarheid van Boost. Makkelijk mee te nemen door je huis heen. Ervaar het zelf!

Bestel in de webshop