Miele Triflex HX2: onze krachtigste stofzuiger

Krachtig, snel en flexibel

Maak kennis met onze nieuwe krachtpatser: de Triflex HX2. Onze krachtigste stofzuiger zonder snoer die moeiteloos elke vloer, hoek en kier schoon zuigt. Door een innovatief 3-in-1 systeem kun je overal bij en is de Triflex HX2 enorm flexibel. Daarnaast is de Triflex HX2¹ ook nog als beste getest door de Consumentenbond. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder.

Welke Miele Triflex HX2 past bij jou?

Miele’s keuze!

Triflex HX2 Pro

120 min 77dB

Tot 120 minuten stofzuigen met accu's

Energie label

Triflex HX2

60 min 77dB

Uitzonderlijk krachtig en flexibel

Energie label

Triflex HX2 Cat & Dog

60 min 77dB

Met speciale elektroborstel voor dierenharen

Energie label

De zuigkracht is echt enorm! Het is eigenlijk even krachtig als bij een ‘normale’ stofzuiger. Het apparaat maakt ook veel minder herrie dan andere stofzuigers. In het kort is dit echt een hele stevige en krachtige alleskunner.

Froske, 34 jaar | Triflex HX2 Pro

Het zuigvermogen van de stofzuiger is uitstekend, zeker door de elektrisch draaiende borstels in de zuigmond, die combinatie werkt goed.

JavaBoon, 50 jaar | Triflex HX2 Runner

De zuigkracht is goed en zelfs met de laagste stand komt al het vuil mee. Wat fijn is is dat je de stofzuiger op verschillende manieren kan samenstellen.

fleurbeemster, 38 jaar | Triflex HX2 Cat & Dog

12 Productvoordelen van de Triflex HX2

De Miele Triflex HX2 heeft niet alleen een innovatief 3-in-1 systeem, maar er zijn meer redenen waarom deze snoerloze stofzuiger erg handig is. Hieronder zetten we alvast de belangrijkste kenmerken van de Triflex HX2 voor je op een rij. Weet je nog niet precies waar je op moet letten? Lees dan het artikel met tips voor de aanschaf van een nieuwe stofzuiger

1. LED-verlichting

Het mondstuk met LED-verlichting zorgt ervoor dat je geen enkel stofdeeltje meer over het hoofd ziet. Alle stofgevoelige plekken in huis worden goed verlicht. Dus ook onder het bed en je kasten is stof voortaan verleden tijd.

2. Accuduur van 60 minuten

Met een enkele accu kun je tot 60 minuten stofzuigen. Sommige modellen zijn voorzien van 2 accu’s, zodat je de tijd zelfs verdubbeld. Een groot voordeel: je hoeft je stofzuiger niet op te bergen in de buurt van een stopcontact, doordat de stekker rechtstreeks naar de accu gaat.

3. Accu verwisselen

Na 10.000 keer testen, kunnen we met zekerheid zeggen: de accu van de Triflex verwissel je supermakkelijk. Dit tijdens de gehele levensduur van het apparaat, want het wordt echt niet lastiger. En dat is dus top.

4. Verstelbare handgreep

De verstelbare handgreep van de draadloze steelstofzuiger biedt comfort en is ergonomisch verantwoord. Met de 3 powerstanden binnen handbereik en die je niet ingedrukt hoeft te houden. De verstelbare handgreep van de Triflex HX2 is en blijft zeer soepel in gebruik. Ongeacht of je de PowerUnit nu boven- of onderaan plaatst. Het enige dat na 120.000 keer testen wat minder soepel liep, was onze eigen arm.

5. Wandhouder

Bij de Triflex hoort een wandhouder waaraan je de stofzuiger ophangt. Hier klik je ook makkelijk alle accessoires op, zodat niks gaat slingeren of verloren gaat. De accessoires zijn nu ook op de stofzuiger zelf te klikken zodat je ze onderweg kunt meenemen. Miele loopt hierin voorop, dus uniek in zijn soort! De Triflex plaats je bovendien telkens weer moeiteloos in en uit de wandhouder. Zélfs na 10.000 keer testen.

6. HEPA-Lifetime filter

Een filter die je niet hoeft te vervangen, hoe goed klinkt dat? De HEPA-filter van de Triflex heet niet voor niets een Lifetime filter: deze gaat een stofzuigerleven lang mee. Met dit filter wordt je huis écht een allergievriendelijke zone. Met een effectiviteit van 99,999% haalt het HEPA-filter allergenen en virussen uit de lucht. Zo kun je rustig ademhalen.

Probeer de Triflex HX2 60 dagen vrijblijvend uit

Stofzuigen met Miele betekent dat je keer op keer de beste resultaten ervaart. Op elke ondergrond. Ervaar het zelf en maak kennis met de nieuwe Triflex HX2 steelstofzuiger. Probeer deze steelstofzuiger 60 dagen vrijblijvend uit. Ervaar het gemak en de beste resultaten. Toch niet tevreden? Dan ontvang je het aankoopbedrag retour.

Probeer nu

7. Stofreservoir plaatsen

​Het stofreservoir hebben we 3000 keer uit de Triflex gehaald en weer teruggeplaatst. En wat bleek: altijd even eenvoudig te hanteren.

8. Parkeerstand

Heb je even twee handen nodig, wordt er aangebeld tijdens het stofzuigen of wil je even pauze? Dan zet je de Triflex gewoon rechtop in de parkeerstand. We hebben dit zo’n 20.000 keer getest en garanderen je dat hij niet omvalt.

9. Reservoir eenvoudig legen

Is het stofreservoir van je Miele Triflex HX2 vol? Geen probleem. Met de Twist2open-functie klikt het reservoir na één keer draaien al open en kun je alles zo in de prullenbak gooien. Leeg het stofreservoir als markering MAX is bereikt door bovenkant te draaien.

10. Vortex-technologie

De Miele Triflex HX2 behaalt door de vortex-technologie optimaal reinigingsresultaat. De gestroomlijnde luchtgeleiding in de stofzuiger zorgt voor een buitengewoon hoog luchtverplaatsingsvermogen van wel 100 km/u. Stof en vuil worden daardoor snel en moeiteloos opgenomen. Door de vortex-technologie is de Triflex bovendien net zo krachtig als een gebruikelijke stofzuiger!

11. Brede XXL-elektroborstel

Met de extra brede elektroborstel, van maar liefst 28cm breed en van 50 watt, zuig je een groter oppervlak in minder tijd. De borstel past zich automatisch aan elke vloerbedekking aan, voor een snelle dieptereiniging op alle oppervlakken.​ Het heeft een vervangbare rolborstel en is eenvoudig schoon te maken. De borstel is ook beschikbaar met BrilliantLight.

 

12. Digital Efficiency motor

​De motor past zich automatisch aan elke vloerbedekking aan, voor een snelle dieptereiniging op alle oppervlakken. De motor slijt zit vast en dat zorgt voor een lange levensduur van de stofzuiger​.

Triflex Cat&Dog

Voor dierenvrienden is er de Triflex Cat&Dog. Dit model is zeer geschikt voor dierenharen dankzij de draaiende borstels en meegeleverde mini handborstel Electro Compact. Met deze extra handborstel worden alle dierenharen moeiteloos verwijderd.

 

 

 

¹ Getest: Triflex HX2 Cat & Dog, technisch gelijk aan alle Miele Triflex HX2 steelstofzuigers (m.u.v. de Triflex HX2 Racer)