Miele Triflex HX2: onze krachtigste stofzuiger

Herken je dat? Dat je even snel wat wilt opzuigen, maar geen zin hebt om die logge stofzuiger te pakken? Of dat je alweer niet alles kunt opzuigen omdat je er gewoonweg niet zo makkelijk bij komt? Vervelend toch? Dat vonden wij ook. Maak daarom kennis met de Miele Triflex HX2: onze krachtigste stofzuiger. Flexibel, krachtig en snel.

Triflex HX2: 3-in-1 innovatie

Nee, wij zijn zeker niet de eerste met een snoerloze steelstofzuiger. Maar onze stofzuiger bevat wél een innovatief 3-in-1 systeem. De Triflex HX2 is een unieke combinatie van bereik, comfort en compact: drie snoerloze stofzuigers in één. Zo kun je in elke situatie optimaal te werk gaan.

1. Bereik: voor moeilijk bereikbare plekken

Met de Triflex zuig je ook moeilijk bereikbare plekken makkelijk schoon. Met de PowerUnit bovenaan is het optillen en manoeuvreren van de Triflex heel eenvoudig. Wil je het plafond van stof ontdoen of juist onder bedden en kasten zuigen? Geen probleem. Met deze opbouw wordt jouw hele huis stofvrij.

2. Comfort: voor een moeiteloos schoon resultaat

Plaats je de PowerUnit onderaan, dan wordt de Triflex lichter in gebruik. Op deze manier zuig je vooral grotere ruimtes heel comfortabel. Dat betekent dus schoonmaken zonder inspanning! En met de MultiFloor XXL-elektroborstel van maar liefst 28cm breed, worden die grotere oppervlakken nóg eenvoudiger schoon. Wil je even pauze? Dan zet je de Triflex gewoon in de parkeerstand.

3. Compact: voor snel stofzuigen tussendoor

De Miele Triflex is een makkelijk hanteerbare krachtpatser. De PowerUnit is ook los te gebruiken, waardoor de Triflex ook zeer geschikt is om snel kleine oppervlakken te reinigen. Perfect dus als je bijvoorbeeld alleen even je autostoelen wilt zuigen!

Hardfloor Care borstel voor harde vloeren cadeau t.w.v. € 44,95 bij aanschaf van een Triflex HX2

Deze actie is geldig vanaf 1 juni tot en met 31 augustus 2022 op de Miele Triflex HX2 stofzuigers (m.u.v. de Triflex HX2 Pro).

Verzilveren

Welke Triflex past bij jou?

HX2

60 min 77dB

In het grafietgrijs, Obsidiaanzwart, Lotuswit beschikbaar

Energie label

Cat&Dog

60 min 77dB

Geschikt voor dierenharen

Energie label
Miele’s keuze!

Pro

120 min 77dB

120 minuten ononderbroken stofzuigen

Energie label

Productvoordelen Miele Triflex HX2

De Miele Triflex HX2 is niet alleen een innovatief 3-in-1 systeem, ook is deze snoerloze steelstofzuiger voorzien van een aantal superhandige features. Weet je nog niet precies waar je op moet letten? Lees dan het artikel met tips voor de aanschaf van een nieuwe stofzuiger. Hieronder zetten we alvast de belangrijkste kenmerken van de Triflex HX2 voor je op een rij:

1. LED-verlichting

Het mondstuk met LED-verlichting zorgt ervoor dat je geen enkel stofdeeltje meer over het hoofd ziet. Alle stofgevoelige plekken in huis worden goed verlicht. Dus ook onder het bed en je kasten is stof voortaan verleden tijd.

2. Accuduur van 60 minuten

Je kunt 60 minuten stofzuigen. De Triflex Sprinter, de Runner en de Pro worden geleverd met maar liefst 2 accu’s, waardoor je 120 minuten ononderbroken kan stofzuigen. Voor de overige types is deze extra accu los verkrijgbaar. Terwijl je stofzuigt met de ene, laadt de andere op in de lader. Nog een groot voordeel: je hoeft je stofzuiger niet per se op te bergen in de buurt van een stopcontact! Doordat de stekker rechtstreeks naar de accu gaat, laadt de accu op terwijl je de stofzuiger zelf opbergt op iedere andere gewenste plek. Met het acculaadstation en de tweede accu verdubbel je bovendien de looptijd van deze Miele stofzuiger.

3. Accu vervangen

Na 10.000 keer testen, kunnen we met zekerheid zeggen: de accu van de Triflex verwissel je supermakkelijk. Dit tijdens de gehele levensduur van het apparaat, want het wordt echt niet lastiger. En dat is dus top.

4. Verstelbare handgreep

De verstelbare handgreep van de draadloze steelstofzuiger biedt comfort en is ergonomisch verantwoord. Met de 3 powerstanden binnen handbereik en die je niet ingedrukt hoeft te houden. De verstelbare handgreep van de Triflex HX2 is en blijft zeer soepel in gebruik. Ongeacht of je de PowerUnit nu boven- of onderaan plaatst. Het enige dat na 120.000 keer testen wat minder soepel liep, was onze eigen arm.

5. Wandhouder

Bij de Triflex hoort een wandhouder waaraan je de stofzuiger ophangt. Hier klik je ook makkelijk alle accessoires op, zodat niks gaat slingeren of verloren gaat. De accessoires zijn nu ook op de stofzuiger zelf te klikken zodat je ze onderweg kunt meenemen. Miele loopt hierin voorop, dus uniek in zijn soort! De Triflex plaats je bovendien telkens weer moeiteloos in en uit de wandhouder. Zélfs na 10.000 keer testen.

6. HEPA-Lifetime filter

Een filter die je niet hoeft te vervangen, hoe goed klinkt dat? De HEPA-filter van de Triflex heet niet voor niets een Lifetime filter: deze gaat een stofzuigerleven lang mee. Met dit filter wordt je huis écht een allergievriendelijke zone. Het andere filter van de steelstofzuiger maak je eenvoudig schoon onder de kraan als deze erg vuil is of verstopt raakt, maar het HEPA-filter, daar blijf je vanaf. Met een effectiviteit van 99,999% haalt het HEPA filter allergenen en virussen uit de lucht. Zo kun je rustig ademhalen.

7. Stofreservoir plaatsen

​Het stofreservoir hebben we 3000 keer uit de Triflex gehaald en weer teruggeplaatst. En wat bleek: altijd even eenvoudig te hanteren.

8. Parkeerstand

Heb je even twee handen nodig, wordt er aangebeld tijdens het stofzuigen of wil je even pauze? Dan zet je de Triflex gewoon rechtop in de parkeerstand. We hebben dit zo’n 20.000 keer getest en garanderen je dat hij niet omvalt.

9. Eenvoudig legen met Twist2open

Is het stofreservoir van je Miele Triflex HX2 vol? Geen probleem. Met de Twist2open-functie klikt het reservoir na één keer draaien al open en kun je alles zo in de prullenbak gooien. Leeg het stofreservoir als markering MAX is bereikt door bovenkant te draaien (Twist2Open).Reservoir kan je het beste met een vochtige doek schoonmaken.

10. Vortex-technologie

De Miele Triflex HX2 behaalt door de vortex-technologie optimaal reinigingsresultaat. De gestroomlijnde luchtgeleiding in de stofzuiger zorgt voor een buitengewoon hoog luchtverplaatsingsvermogen van wel 100 km/u. Stof en vuil worden daardoor snel en moeiteloos opgenomen. De centrifugale krachten zorgen voor grondige scheiding van het fijne en het grove stof. Door de vortex-technologie is de Triflex bovendien net zo krachtig als een gebruikelijke stofzuiger!

11. Brede elektroborstel XXL

Met de extra brede elektroborstel, van maar liefst 28cm breed en van 50 watt, zuig je een groter oppervlak in minder tijd. De borstel past zich automatisch aan elke vloerbedekking aan, voor een snelle dieptereiniging op alle oppervlakken.​ Het heeft een vervangbare rolborstel en is eenvoudig schoon te maken. De borstel is ook beschikbaar met BrilliantLight.

 

12. Digital Efficiency motor

​De motor past zich automatisch aan elke vloerbedekking aan, voor een snelle dieptereiniging op alle oppervlakken. De motor slijt zit vast en dat zorgt voor een lange levensduur van de stofzuiger​.

Triflex Cat&Dog

Voor dierenvrienden is er de Triflex Cat&Dog. Dit model is zeer geschikt voor dierenharen dankzij de draaiende borstels en meegeleverde mini handborstel Electro Compact. Met deze extra handborstel worden alle dierenharen moeiteloos verwijderd.

 

Triflex HX2 compacte modus

Stofzuigen met Miele betekent dat je keer op keer de beste resultaten ervaart. Op elke ondergrond. Ervaar het zelf en maak kennis met de nieuwe Triflex HX2 steelstofzuiger. Probeer de nieuwe Triflex HX2 steelstofzuiger van Miele 60 dagen uit zonder risico. Ervaar het gemak en de beste resultaten. Niet tevreden? Dan ontvang je het aankoopbedrag retour.

Probeer nu

Stofzuigen met plezier

Het innovatieve 3-in-1 systeem van de Miele Triflex HX2 zorgt ervoor dat je nooit meer ergens stof vergeet. Stofzuigen wordt zo nog leuk ook! De Triflex is verkrijgbaar in 7 uitvoeringen; Basic, Racer, Runner, Cat&Dog, Pro, Sprinter en Performance.

Bekijk de 5 modellen