Miele Triflex HX2: onze krachtigste stofzuiger

Flexibel, krachtig en snel

Maak kennis met onze nieuwe krachtpatser: de Triflex HX2. Onze krachtigste stofzuiger zonder snoer die moeiteloos elke vloer, hoek en kier schoon zuigt. Door een innovatief 3-in-1 systeem kom je overal makkelijk bij en beweegt de Triflex HX2 zich enorm flexibel door jouw huis. Daarnaast is de Triflex HX2¹ ook nog als beste getest door de Consumentenbond. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder.

Welke Miele Triflex HX2 past bij jou?

Miele’s keuze!

Triflex HX2 Pro

120 min 77dB

Tot 120 minuten stofzuigen met accu's

Triflex HX2

60 min 77dB

Uitzonderlijk krachtig en flexibel

Triflex HX2 Cat & Dog

60 min 77dB

Met speciale elektroborstel voor dierenharen

Ontdek meer Ontdek meer Ontdek meer

De zuigkracht is echt enorm! Het is eigenlijk even krachtig als bij een ‘normale’ stofzuiger. Het apparaat maakt ook veel minder herrie dan andere stofzuigers. In het kort is dit echt een hele stevige en krachtige alleskunner.

Froske, 34 jaar | Triflex HX2 Pro

 

Het zuigvermogen van de stofzuiger is uitstekend, zeker door de elektrisch draaiende borstels in de zuigmond, die combinatie werkt goed.

 

JavaBoon, 50 jaar | Triflex HX2 Runner

 

De zuigkracht is goed en zelfs met de laagste stand komt al het vuil mee. Wat fijn is is dat je de stofzuiger op verschillende manieren kan samenstellen.

 

fleurbeemster, 38 jaar | Triflex HX2 Cat & Dog

12 Productvoordelen van de Triflex HX2

De Miele Triflex HX2 heeft niet alleen een innovatief 3-in-1 systeem, maar er zijn meer redenen waarom deze snoerloze stofzuiger de perfecte toevoeging is aan jouw huis. Hieronder vind je de 12 redenen om voor de Triflex HX2 te kiezen. Weet je nog niet precies waar je op moet letten bij het aanschaffen van een nieuwe stofzuiger? Lees dan het artikel met aankooptips voor een nieuwe stofzuiger

1. LED-verlichting

Het mondstuk met LED-verlichting zorgt ervoor dat je geen enkel stofdeeltje meer over het hoofd ziet. Alle stofgevoelige plekken in huis worden goed verlicht. Dus zeg maar voortaan maar gedag tegen stof onder je bed en kasten.

2. Accuduur van 60 minuten

Een enkele accu staat gelijk aan tot wel 60 minuten stofzuigen. Met sommige modellen voorzien van 2 accu’s kun je dus dubbel zolang vooruit. In beide gevallen een bijkomend voordeel: je kunt zowel de opladerkabel direct aansluiten, als de accu loskoppelen en apart opladen. Over flexibiliteit gesproken…

3. Accu verwisselen

Zelfs na het 10.000 keer testen van het verwisselen van de accu kunnen we met zekerheid zeggen: een kind kan de was doen. Dat betekent dat het tijdens de gehele levensduur van het apparaat even eenvoudig gaat. Een makkie dus!

4. Verstelbare handgreep

De verstelbare handgreep van de draadloze steelstofzuiger biedt comfort en is ergonomisch. De 3 powerstanden liggen direct binnen handbereik en hoeft je niet ingedrukt te houden. De verstelbare handgreep van de Triflex HX2 blijft soepel in gebruik. De PowerUnit plaats je moeiteloos boven- of onderaan voor extra gebruiksgemak. Dat hebben we uitvoerig getest, zo’n 120.00 keer. Dat is pas écht handig.

5. Wandhouder

Bij de Triflex komt een wandhouder waarop je moeiteloos alle accessoires klikt; zo raak je nooit iets kwijt. Daarnaast kun je de accessoires ook op de stofzuiger bevestigen en wordt jouw Triflex de ideale schoonmaakpartner voor elk stoffig hoekje in jouw huis. Net zo flexibel: de Triflex hang je na elke beurt weer eenvoudig op in de wandhouder. En dat hebben we meer dan 10.000 keer getest. Veelzijdig apparaat hè?

6. HEPA-Lifetime filter

Een filter die je niet hoeft te vervangen, dat klinkt goed hè? De HEPA-filter van de Triflex heet niet voor niets een Lifetime filter: deze gaat een stofzuigerleven lang mee. Met dit filter wordt je huis een allergievriendelijke zone. Met een effectiviteit van 99,999% haalt het HEPA-filter allergenen en virussen uit de lucht. Zo kun jij weer rustig ademhalen.

7. Stofreservoir plaatsen

​Het stofreservoir hebben we 3000 keer losgehaald van de Triflex en weer teruggeplaatst. En het deed altijd waarvoor het was ontworpen: jou zonder morren helpen met het verzamelen van stof. Over stof tot nadenken gesproken…

8. Parkeerstand

Heb je even twee handen nodig, wordt er aangebeld tijdens het stofzuigen of wil je even pauze? Dan zet je de Triflex gewoon rechtop in de parkeerstand. We hebben dit zo’n 20.000 keer getest en garanderen je dat ‘ie niet vanzelf wegloopt.

9. Reservoir eenvoudig legen

Is het stofreservoir van je Miele Triflex HX2 vol? Geen probleem. Met de Twist2open-functie klikt het reservoir na één keer draaien al open en gooi je alles zo in de prullenbak. Dus zeg maar dag tegen stof en vuil en hallo tegen jouw schone, stofvrije huis.​

10. Vortex-technologie

De Miele Triflex HX2 behaalt door de vortex-technologie optimaal reinigingsresultaat. De gestroomlijnde luchtgeleiding in de stofzuiger zorgt voor een buitengewoon hoog luchtverplaatsingsvermogen van wel 100 km/u. Stof en vuil worden daardoor snel en moeiteloos opgenomen. Door de vortex-technologie is de Triflex bovendien net zo krachtig als een bedrade variant!

11. Brede XXL-elektroborstel

Met de extra brede elektroborstel, van 28cm breed en 50 watt, zuig je een groter oppervlak in minder tijd. De borstel schakelt automatisch tussen elk soort vloerbedekking, voor een snelle dieptereiniging op alle oppervlakken.​ De vervangbare rolborstel en is eenvoudig schoon te maken. Enkele modellen zijn voorzien van een borstel met BrilliantLight, voor een lichtpuntje in jouw huis.

12. Digital Efficiency-motor

De ​Digital Efficiency-motor zorgt voor 60% meer zuigvermogen dan het voorgaande model. De Triflex HX2 geeft stof, vuil en (dieren)haren geen kans, ongeacht de ondergrond, waaraan het zich automatisch aanpast.

Triflex Cat&Dog

Voor dierenvrienden is er de Triflex Cat&Dog. Dit model is zeer geschikt voor dierenharen dankzij de draaiende borstels en meegeleverde mini handborstel Electro Compact. Met deze extra handborstel worden alle dierenharen moeiteloos verwijderd.

 

 

 

¹ Getest: Triflex HX2 Cat & Dog, technisch gelijk aan alle Miele Triflex HX2 steelstofzuigers (m.u.v. de Triflex HX2 Racer)