De nieuwe Boost CX1

Krachtig. Compact. Extreem wendbaar.

Voordelen van de Miele stofzuigers zijn:

TrackDrive

Nooit meer ruzie met je stofzuiger

Je kent het wel. Je probeert met je stofzuiger de hoek om te lopen, het autootje blijft vasthaken en valt om. Heel vervelend, want nu moet je teruglopen om hem rechtop te zetten. De TrackDrive in de Boost voorkomt dit door de vier geïntegreerde wielen. Twee grote aan de buitenkant en twee aan de onderkant. Daarvan is er één een zwenkwiel, wat ervoor zorgt dat de stofzuiger precies op het goede spoor blijft.

Air-Clean-filtersysteem

Filtert meer dan 99,9% van de stofdeeltjes

Met het air-clean-filtersysteem van Miele is ronddwarrelend stof zeker verleden tijd. Het filtersysteem bestaat uit de originele Miele stofzuigerzakken, het motorfilter en het uitblaasfilter, en zorgt voor maximale hygiëne. Door deze drie filterlagen blijft opgezogen stof ook echt in de stofzuigerzak. Bij gebruik van de originele Miele accessoires in de Miele stofzuiger wordt de hoeveelheid fijnstof in de lucht binnenshuis duidelijk verlaagd; meer dan 99,9% van de stofdeeltjes wordt gefilterd! De lucht is schoner dan vóór het stofzuigen. Je kunt dus rustig blijven ademhalen.

Parketborstels

Voor parket en andere krasgevoelige harde vloeren

Veel harde vloeren zoals parket, laminaat, plavuizen en hoogwaardige tegels zijn zeer gevoelig voor krassen. Voor gevoelige vloeren heeft Miele parketborstels ontwikkeld. Deze reinigen jouw mooie vloeren bijzonder behoedzaam en toch grondig. Met de zachte borstelkrans glijdt de Miele-parketborstel soepel en licht over de vloer.

Turboborstel

Ideaal voor dierenliefhebbers

Vloerbedekking moet regelmatig worden gezogen, ook als er nog geen stofjes en vuiltjes zichtbaar zijn. Om ook dieper zittende stofjes en dierenharen te verwijderen, moet vloerbedekking tegelijkertijd worden geborsteld en gezogen. De borstelrol die door het zuigsysteem wordt aangedreven, verwijdert het vuil grondig uit uw vloerbedekking.

Boost CX1 Powerline

min. 78dB min. 890W

Beschikbaar in Lotuswit, Grafietgrijs en Obsidiaanzwart (afgebeeld).

Boost CX1 Parquet​ Powerline

min. 78dB min. 890W

Perfect voor parketvloeren.

Miele’s keuze!

Boost CX1 Cat&Dog Powerline

min. 78dB min. 890W

Zeer geschikt voor dierenharen.

Een duurzame stofzuiger: zónder zak

 

Net als onze stofzuigers, moeten ook onze stofzuigerzakken zeer strenge belastings- en duurtests doorstaan. Onze stofzuigerzakken voldoen dan ook aan de hoogste eisen. Doordat het (fijn)stof in huis zoveel mogelijk wordt gefilterd, dragen onze stofzuigerzakken bovendien bij aan een betere luchtkwaliteit. Kortom: met originele Miele stofzuigerzakken kunnen wij 100% resultaat garanderen op het gebied van comfort, kwaliteit en hygiëne.

Bekijk de voordelen van de stofzuigerzak