Naar Miele.nl
Search
Generic filters
Exact matches only

De best geteste Miele wasmachines volgens de consumentenbond

Toe aan een nieuwe wasmachine? Er is inmiddels zoveel aanbod in de markt dat je makkelijk het overzicht kwijtraakt. Wat is nu de beste geteste wasmachine en wat is de beste keuze voor jou? Miele wasmachines zijn door de Consumentenbond getest op een aantal punten, zoals schoonwassen, spoelen en energiezuinigheid. Maak kennis met onze meest succesvolle apparaten.

Welke wasmachine past nu bij jou?

Hieronder hebben we je al een paar opties gegeven. Maar denk bij je aankoop ook aan je thuissituatie. Ben je single, heb je een jong gezin of juist thuiswonende tieners? Dit kan bepalend zijn voor je keuze. Het gaat natuurlijk niet alleen om welke het best getest is, maar ook om welke wasmachine het best bij jouw situatie past.

Staat jouw keuze hier niet bij? Bezoek dan eens webshop voor ons volledige aanbod en goede alternatieven.

beste wasmachine 2020

Miele WEJ 135 WPS

Als best geteste wasmachine van maart 2020 heeft de Miele WEJ 135 WPS zich reeds bewezen. Krachtig en duurzaam door de ProfiEco-motor, behoedzaam door de SoftCare-trommel, energiezuinig door automatische beladingsherkenning en geschikt voor alle soorten wasgoed door een veelvoud aan innovatieve wasprogramma’s. Voor perfect schone was.

 

beste wasmachine

Miele WCI 670 XL

Energiezuinig, gebruiksvriendelijk, uitstekend in wassen en centrifugeren. De uitgebreide Miele WCI 670 XL wast alle soorten textiel perfect schoon. Het innovatieve TwinDos-systeem doseert automatisch precies de juiste hoeveelheid wasmiddel op het juiste moment. Deze wasmachine is niet alleen snel en relatief stil, maar ook nog eens smart: met WiFiConn@ct was je wanneer jij maar wilt.

 

Miele WCI 330 XL

Wat is er níét goed aan deze wasmachine met 9kg laadcapaciteit? Met QuickPowerWash en de grote SoftCare-trommel heb je snel een perfect wasresultaat. Ook centrifugeert het apparaat als de beste. De Miele WCI 330 XL is precies de juiste balans tussen schoonwassen, gebruiksgemak en energiezuinigheid.

Unieke features

Capdosing, Powerwash, SingleWash, WifiConn@ct, TwinDos, SteamCare en nog veel meer. Miele wasmachines beschikken over unieke features. Ontdek ze allemaal!

Deel dit artikel: