Getest door de Consumentenbond

Wil je direct weten welke apparaten van Miele als best zijn getest door de Consumentenbond? Klik dan snel op onderstaande button of lees verder voor de meest recente publicaties.

De best geteste Miele apparaten

 


 

Miele als beste getest door de Consumentenbond

 

We zijn trots op erkenning die we ontvangen van de bekendste testorganisatie voor consumentenonderzoek: de Consumentenbond. Als merk dat zich continu inzet voor kwaliteit en innovatie, zijn we verheugd dat verschillende van onze producten keer op positief worden getest.

Waarom Consumentenbond?

De Consumentenbond is onafhankelijk en helpt jou bij het maken van weloverwogen keuzes. Grondige tests bieden waardevolle inzichten in de prestaties, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid van bijvoorbeeld huishoudelijke apparaten. Daarnaast publiceert de Consumentenbond ook over het oordeel van een panel van zo’n 9000 consumenten. Een oordeel van de Consumentenbond kan dus een prettige houvast zijn. Een aantal relevante testoordelen:

Beste uit de test

Producten met de beste kwaliteit in vergelijking met andere producten in de betreffende test door de Consumentenbond.

Levensduur

Een panel bestaande uit zo’n 9000 consumenten wordt regelmatig gevraagd naar hun gebruikerservaring. Zo worden bestaande Miele consumenten gevraagd naar de feitelijke levensduur van hun Miele apparaat.

Tevredenheid

Het consumentenpanel van zo’n 9000 personen wordt ook gevraagd naar de algemene tevredenheid. De klant van Miele worden binnen dit panel dan ook gevraagd naar de tevredenheid over Miele als merk.


Recente publicaties

Beste afzuigkap voor recirculatie

Miele afzuigkappen

Het geluidsniveau is normaal gezien hoger bij recirculerende afzuigkappen, maar niet bij deze Miele afzuigkap. Hij zorgt dat vet goed op wordt genomen en het koolstoffilter neemt geurtjes ook voldoende op. Zo kun je gerust door blijven praten tijdens het koken, zonder vervelende kookluchtjes.

De best geteste Miele apparaten

 

Consumentenbond, maart 2024

 

Beste wasmachine voor huishoudens van 5 personen of meer

Miele wasmachines

Heb je een groot gezin of was je veel en vaak? Met een wasmachine van Miele zit je altijd goed. Een van onze wasmachines kwam in ieder geval als beste uit de test. Daarnaast domineerde Miele wasmachines de eerste vijf podiumplaatsen. Een Miele wasmachine is dus een geschikte keuze voor een groot gezin.

De best geteste Miele apparaten

 

Consumentenbond, november 2023

 

Hoogste tevredenheid, langste levensduur

Miele drogers

Het onderzoek van de Consumentenbond toont aan dat Miele drogers gemiddeld maar liefst 16 jaar meegaan waarbij het aanzienlijk beter scoort dan het gemiddelde van 12 jaar. Dit is gebaseerd op de bevindingen van een testpanel van maar meer dan 8000 leden van de Consumentenbond. Hiermee is Miele koploper op het gebied van een lange levensduur. Daarnaast geven consumenten ons een uitzonderlijke 9,7 voor merktevredenheid. Hiermee is er geen ander beter dan Miele.

 

Consumentenbond, november 2023

 

Als beste getest door de Consumentenbond

Miele ovens met magnetron

Maar liefst twee typenummers van onze onze ovens met magnetron kwamen als beste uit de test. De Consumentenbond oordeelde hierover: “de bediening is heel makkelijk te begrijpen, hij gebruikt heel weinig energie en -niet geheel onbelangrijk- diepvriespizza’s bakken gaat heel goed”.

De best geteste Miele apparaten

 

Consumentenbond, september 2023

 

Beste uit de test, hoogste tevredenheid, langste levensduur

Miele wasmachines

Maar liefst twee van onze onze wasmachines kwamen als beste uit de test. Het onderzoek van de Consumentenbond toont aan dat Miele wasmachines gemiddeld maar liefst 16,6 jaar meegaan. Dit is gebaseerd op de bevindingen van een testpanel van maar liefst 9000 leden van de Consumentenbond. Hiermee is Miele koploper op het gebied van een lange levensduur. Dit is een aanzienlijk verschil ten opzichte van het gemiddelde van 11,5 jaar. Daarnaast geven consumenten ons een 9,5 voor merktevredenheid, waarmee Miele ook hierin koploper is.

De best geteste Miele apparaten

 

Consumentenbond, juli 2023

Als beste getest door de Consumentenbond

Miele steelstofzuigers

Maar liefst drie van onze steelstofzuigermodellen kwamen als beste uit de test. Een krachtige prestatie! Zo zuigt de Triflex uitstekend huisdierharen uit tapijt, alle kruimels op van harde vloeren en zuigt de kruimeldief zeer goed.

De best geteste Miele apparaten

 

Consumentenbond, juni 2023

 

Ontdek alle best geteste apparaten

Ben je overtuigd van de kwaliteit van Miele, net als de Consument dat is? Als je direct wil weten welke apparaten van Miele momenteel als best zijn getest door de Consumentenbond, klik dan snel op onderstaande button.

De best geteste Miele apparaten

Kom langs

In de Miele Experience Centers kun je al onze apparaten bekijken, workshops volgen en kookdemonstraties ervaren. Kom langs voor inspiratie of deskundig advies.

Lees meer

Naar de webshop

Bestel en gemakkelijk snel accessoires, reinigings- of onderhoudsproducten voor je apparaat via de online Shop.

Lees meer