Welke wasmachine kan ik het beste kopen?

Ben je op zoek naar een nieuwe wasmachine? Maar weet je niet welke wasmachine het beste bij jou past? Dit overzicht zal je dan helpen:

Kom je tijd tekort, was je graag vaak één kledingstuk of wil je nooit meer omkijken naar het doseren van wasmiddel? Dan passen de features van Miele zoals QuickPowerWash, SingleWash en TwinDos goed bij jou.

Kom je tijd tekort voor alle was?

QuickPowerWash. Binnen één uur écht schoon.

Schoon, snel en extreem energiezuinig, dat is Powerwash van Miele. Schoon omdat PowerWash een maximale reinigingscapaciteit biedt, snel omdat je was met QuickPowerWash in minder dan 1 uur klaar is.

Wil je dat ene kledingstuk snel weer aan?

SingleWash. Kleine wasjes snel en zuinig.

SingleWash van Miele maakt het de moeite waard om voor slechts 1 kledingstuk je wasmachine aan te zetten. De SingleWash is een aanvulling op de standaard programma’s. De looptijd van het programma past zich aan op de belading van maximaal 1 kilo. Dat scheelt ook nog eens in het water- en stroomverbruik.

Geen zin om zelf wasmiddel te doseren?

TwinDos. Nooit meer overdosering van je wasmiddel.

Het TwinDos-doseersysteem van Miele maakt wassen gemakkelijk. TwinDos voorkomt overdosering van je wasmiddel doordat dit op het juiste moment en in de juiste hoeveelheid automatisch tijdens het wasproces wordt toegevoegd.

Exclusief bij Miele

Van basismodel tot uitgebreide alleskunner, een Miele wasmachine is er om je leven makkelijker te maken. Ontdek welke features het best passen bij jouw levensstijl en wasgedrag.

Naar de webshop