De bereidingstijd is ca. 60 tot 70 minuten.
Bereidingswijze
Stap 1:
Verwarm de oven voor. Circulatie grill 210C
Stap 2:
Haal de schil van de uien en snijd deze over de helft en snijd iedere helft in vier partjes.
Stap 3:
Meng de uien partjes met een scheutje olie en wat vadouvan. Leg de uien in een rij op een bakplaat.
Stap 4:
Schil de pastinaken en snijd deze in stukken van gelijke grootte.
Stap 5:
Meng de pastinaak met olie, een beetje vadouvan, peper en zout. Leg de pastinaak langs de uien.
Stap 6:
Schil de winterpeen en snijd deze in even grote stukken als de pastinaak.
Stap 7:
Meng de winterpeen met wat olie, vadouvan, peper en zout. Leg de winterpeen langs de pastinaak.
Stap 8:
Was de aardappels en snijd deze in 6 tot 8 acht partjes.
Stap 9:
Meng de aardappels met wat olie, vadouvan, peper en zout. Leg de aardappels langs de winterpeen.
Stap 10:
Snijd de worsten schuin over de helft en leg langs de aardappelen.
Stap 11:
Zet de groenten in de oven. Circulatie grill 210 °C, bereidingstijd 25 minuten. . 100 °C, 1 minuut Circulatie grill 210C Tijdsduur 25 minuten
Stap 12:
Schep de groenten per soort langs elkaar in een voorverwarmde schaal en serveer.
Tip: Voor een niet vegetarische variant is fijn gesneden rookworst een goed alternatief.