Thaise viscurry
De bereidingstijd is ca. 25 minuten.
Bereiding
Stap 1: Verwarm de boter in een pan op de kookplaat. Roer de bloem erdoorheen en laat al roerend even garen. Voeg de kokosmelk toe, breng aan de kook en laat al roerend binden.
Stap 2: Snipper de ui en doe deze met de boter in een dichte stoomovenpan. Dek de pan af met een deksel of aluminiumfolie en schuif in de stoomoven.
Stomen 100 °C Tijdsduur 4 minuten
Stap 3: Snijd de tomaten in blokjes en voeg ze met de kokossaus, currypasta, citroensap, sojasaus en koriander aan de ui toe.
Stap 4: Snijd de vis in blokjes en doe ze bij de saus in de stoomovenpan. Dek de pan met een deksel of aluminiumfolie af en schuif in de stoomoven.
Stomen 100 °C Tijdsduur 7 minuten
Tip: Lekker met rijst. Currypasta koopt u bij een toko of een grote supermarkt.