De bereidingstijd is ca. 90 minuten.
Stap 1: Snijd het vanillestokje doormidden, schraap het vanillemerg eruit en doe dit samen met het stokje in een pan.
Stap 2: Voeg de rode wijn, suiker, kaneel, kruidnagel, steranijs en jeneverbes toe en kook dit voor 1/3 in.
Stap 3: Schil de peertjes netjes van boven naar beneden.
Stap 4: Verwijder met behulp van een parisienneboor het klokhuis.
Stap 5: Doe de stoofperen met de rode wijn marinade in een dichte stoomovenpan en schuif in de stoomoven.
Stomen 100ºC Tijdsduur 60 -75 minuten
Stap 6: Bewaar de peren op het werkblad tot verder gebruik.
Onder begeleiding van ervaren chef-koks verbeter je jouw kookvaardigheden en ontvang je waardevolle tips om het beste uit jouw Miele-apparaten te halen. Schrijf je vandaag nog in voor een inspirerende culinaire ervaring!