Naar Miele.nl
Search
Generic filters
Exact matches only

Sous-vide maïskip

VleesVacumeerladeMakkelijk

Ingredienten

  • 4 maïskipfilets met vel
  • 1 citroen
  • takjes tijm
  • olijfolie
  • peper en zout (naar smaak)
  • vacuümzak

Benodigdheden

  • Stoomovenpan
  • Vacumeerzak

Stap 1:
Doe de maïskip in een schaal en maak aan met wat olijfolie, rasp er wat citroen overheen en doe er wat takjes tijm bij.

Stap 2:
Doe alles in een vacuüm zak en vacumeer op stand 3.

Stap 3:
Plaats dit 45 minuten in de stoomoven op de functie Sous-vide of Stomen 67 ºC.

Stap 4:
Kleur de sappige, malse maïskip eventueel nog even in de pan.

 

Tip

Geen vacumeerlade of -apparaat? Vraag uw slager of poelier het vlees vacuüm te verpakken.

Door het vlees met de extra ingrediënten te vacumeren, trekken de smaakstoffen er goed in en is het resultaat veel smakelijker! Uitdroging is ook niet mogelijk dankzij de lage temperatuur. Probeer ook eens dit sous-vide recept voor buikspek met Aziatische marinade.

Perfecte resultaten met Miele vacumeerzakken

Maak optimaal gebruik van je vacumeerlade met de vacumeerzakken van Miele. Ideaal voor sous-vide koken, marineren en het vacuüm bewaren van levensmiddelen. Onze vacumeerzakken komen in twee maten. Ontdek het volledige assortiment in de Miele webshop.

Naar de webshop
Deel dit artikel: