Doe de parelcouscous met de Vadouvan en groentebouillon in een dichte stoomovenpan en stoom dit 15-20 minuten op 100 ºC of kook deze gaar.
Stap 2: Maak de couscous aan met wat olijfolie, citroenrasp, peper en zout.
Stap 3: Stoom de sojabonen en maiskorrels in 2-3 minuten beetgaar op 100 ºC en spoel koud. Je kunt het ook koken in water met wat zout.
Stap 4: Laat de kidney bonen uitlekken en snijd dunne reepjes (julienne) van de rettich of draai sliertjes met een spiraalsnijder.
Stap 5: Schaaf met een mandoline (Japanse schaaf) dunne plakjes van de Choggia biet en leg in ijswater.
Stap 6: Doe de Wakame in koud water en laat het wellen. Je kunt ook Wakame kant-en-klaar uit de koelwand gebruiken.
Stap 7: Halveer de Roma tomaatjes in de lengte en maak ze licht aan met wat olijfolie en peper.
Stap 8: Roer de Griekse yoghurt aan met rasp en sap van de citroen en breng op smaak met peper en zout.
Stap 9: Vul je bowl en houd rekening met de kleuren. Je kunt hier eindeloos mee variëren
Tip: Stomen is ideaal, omdat je meerdere producten tegelijkertijd kunt bereiden. Zonder smaakverlies en met behoud van kleur, structuur en vitamines en mineralen. Voor een snelle en smakelijke maaltijd of lunch: vul aan met vis, vlees of kaas.