De bereidingstijd is ca. 30 minuten.
Bereidingswijze
Peulvruchtensalade
Stap 1:
Maak de haricots verts schoon en leg ze in een stoomovenpan met gaatjes en zet in de stoomoven.
Stomen 100C Bereidingstijd 3 minuten
Stap 2:
Maak de peultjes schoon en leg samen met de doperwten in een stoomovenpan met gaatjes .
Stap 3:
Zet de peultjes met de doperwten bij de haricots verts in de stoomoven.
Stomen 100 °C Bereidingswijze 1 minuut
Stap 4:
Doe de haricots verts, peultjes en doperwten in koud water.
Stap 5:
Giet de haricots verts, peultjes en doperwten af en meng met elkaar.
Stap 6:
Bewaar op het aanrecht tot verder gebruik.
Stap 7:
Verwarm de olijfolie op de kookplaat en voeg het korianderzaad, mosterdzaad toe.
Stap 8:
Wanneer de zaadjes beginnen te springen de pan van de kookplaat halen.
Stap 9:
Giet de olie met de zaadjes over de groenten.
Stap 10:
Snipper de rode ui.
Stap 11:
Verwijder de zaadlijsten van de chilipeper en snijd fijn.
Stap 12:
Maak de knoflook schoon en hak deze fijn.
Stap 13:
Pluk de blaadjes van de dragon en snijd fijn.
Stap 14:
Meng de ui, chilipeper, knoflook, dragon en nigella zaadjes door de groente heen.