Bereidingswijze
Stap 1 Verwarm de oven voor. Hetelucht plus 180C
Stap 2 Verdeel de tomaatjes over een bakplaat en besprenkel met olijfolie. Hetelucht plus 160C Bereidingstijd 15 minuten
Stap 3 Vul de dichte stoomovenpan met ruim kokend water en voeg hier de pasta aan toe.
Stap 4 Zet de pasta in de stoomoven en stel in. Stomen 100C Bereidingstijd 11 minuten
Stap 5 Leg de zalm in een licht ingevette stoomovenpan met gaatjes.
Stap 6 Giet de pasta af, zet de zalm in de stoomoven. Stomen 70C Bereidingstijd 8 minuten
Stap 7 Meng de pasta met de tomaten, kruiden, olijven, kappertjes, citroenrasp/sap en olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 8 Breek de gestoomde zalm over de salade, breng op smaak met wat vlokjes fleur de sel en olijfolie.
Stap 9 Garneer met takjes verse kruiden.