Miele vegetarische burger

45 minutenVegetarischOvenMakkelijk
Dit recept is voor 2 personen

Ingredients

  • 2 stuks cornichon
  • 1 Amsterdamse ui
  • 2 stuks zilverui
  • 3 el piccalilly
  • 2 stuks vegetarische burger
  • 2 stuks desembroodjes
  • 2 plakken oude boeren kaas
  • 1 stuks little gem
  • 1 tomaat

Supplies

  • Grillpan
  • Schilmesje
  • Snijplank

De bereidingstijd is ca. 45 minuten.

 

Bereidingswijze

Stap 1:

Verwarm de oven voor.
Hetelucht plus         200C

Stap 2:

Snijd het Amsterdams zuur in kleine stukjes en meng met de piccalilly.

Stap 3:

Leg hierop de burger en snijd de tomaat in plakjes en bewaar voor later gebruik.

Stap 4:

Zet de desembroodjes in de oven en bak ze.
Hetelucht plus          200C
Tijdsduur                  10 minuten

Stap 5:

Verwarm een grillpan op de kookplaat en bak de burgers aan beide zijden.

Stap 6:

Doe eerst een beetje van de salsa op het broodje en leg hier wat blaadjes van de little gem op.

Stap 7:

Leg de burger op de little gem en verdeel de plakken tomaat over de burgers.

Stap 8:

Dek dit af met een plakje oude kaas en lepel er nog wat van de salsa op.

Stap 9:

Leg als laatste de bovenkant op het broodje en serveer samen met de Caesar salade.