De bereidingstijd is ca. 45 minuten.
Bereidingswijze
Stap 1:
Verwarm de oven voor. Hetelucht plus 200C
Stap 2:
Snijd het Amsterdams zuur in kleine stukjes en meng met de piccalilly.
Stap 3:
Leg hierop de burger en snijd de tomaat in plakjes en bewaar voor later gebruik.
Stap 4:
Zet de desembroodjes in de oven en bak ze. Hetelucht plus 200C Tijdsduur 10 minuten
Stap 5:
Verwarm een grillpan op de kookplaat en bak de burgers aan beide zijden.
Stap 6:
Doe eerst een beetje van de salsa op het broodje en leg hier wat blaadjes van de little gem op.
Stap 7:
Leg de burger op de little gem en verdeel de plakken tomaat over de burgers.
Stap 8:
Dek dit af met een plakje oude kaas en lepel er nog wat van de salsa op.
Stap 9:
Leg als laatste de bovenkant op het broodje en serveer samen met de Caesar salade.