De bereidingstijd is ca. 60 tot 70 minuten.
Bereidingswijze
Stap 1:
Verwarm de oven voor. Hetelucht Plus 200C
Stap 2:
Verhit de boter in een hapjespan en fruit de ui met de kerrie aan zonder dat het kleurt.
Stap 3:
Voeg de aardappelblokjes toe en bak deze rustig aan.
Stap 4:
Voeg het gehakt met de appelblokjes toe aan de ui en aardappel, bak kort mee.
Stap 5:
Schep het aardappel-gehaktmengsel in een ovenschaal.
Stap 6:
Snijd de witlof in de lengte in vieren.
Stap 7:
Verhit de boter in de hapjespan en bak de witlof tot deze begint te kleuren.
Stap 8:
Meng het broodkruim met de Parmezaanse kaas.
Stap 9:
Verdeel de witlof over het aardappel-gehaktmengsel.
Stap 10:
Strooi er het broodkruim-Parmezaanmengsel overheen en zet in de oven. Hetelucht Plus 200C Tijdsduur 25 minuten
Stap 11:
Serveer in de ovenschaal.
Tip: Voor een niet vegetarische variant is ham een smakelijke toevoeging.