Miele vegetarische burger

VegetarischOvenMakkelijk

Ingredienten

  • 2 stuks cornichon
  • 1 Amsterdamse ui
  • 2 stuks zilverui
  • 3 el piccalilly
  • 2 stuks vegetarische burger
  • 2 stuks desembroodjes
  • 2 plakken oude boeren kaas
  • 1 stuks little gem
  • 1 tomaat

Benodigdheden

  • Grillpan
  • Schilmesje
  • Snijplank

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor.
    Hetelucht plus: 200 ˚C.
  2. Snijd het Amsterdams zuur in kleine stukjes en meng met de piccalilly.
  3. Leg hierop de burger en snijd de tomaat in plakjes en bewaar voor later gebruik.
  4. Zet de desembroodjes in de oven en bak ze.
    Hetelucht plus: 200 ˚C. Tijd: 10 minuten.
  5. Verwarm een grillpan op de kookplaat en bak de burgers aan beide zijden.
  6. Doe eerst een beetje van de salsa op het broodje en leg hier wat blaadjes van de little gem op.
  7. Leg de burger op de little gem en verdeel de plakken tomaat over de burgers.
  8. Dek dit af met een plakje oude kaas en lepel er nog wat van de salsa op.
  9. Leg als laatste de bovenkant op het broodje en serveer samen met de Caesar salade.

 

Deel dit artikel: