De bereidingstijd is ca. 60 tot 70 minuten.
Bereidingswijze
Kipkluifjes en bospeentjes
Stap 1:
Meng de kipvleugels met de tex mex kruiden, paprikapoeder en zonnebloemolie.
Stap 2:
Laat de kippenvleugels 1 uur marineren.
Stap 3:
Verwarm de oven voor. Circulatiegrill 165C
Stap 4:
Verdeel de kipkluifjes over het rooster met daaronder een bakplaat. Circulatiegrill 165 ˚C Tijdsduur 15 minuten
Stap 5:
Snijd het loof van de bospenen af.
Stap 6:
Schil de bospenen en leg er twee apart voor de dip.
Stap 7:
Meng de overige bospenen met de olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
Stap 8:
Leg de bospenen tussen de kipkluifjes en stel de oven opnieuw in. Circulatiegrill 165C Tijdsduur 30 minuten
Stap 9:
Rasp de twee overgebleven bospenen en meng door de yoghurt en de shiracha saus.
Stap 10:
Schep de yoghurtdip in een schaaltje en bewaar tot later gebruik.
Stap 11:
Leg de kipkluifjes en de bospenen op een schaal of plank en serveer met de yoghurtdip.