Close the menu
Home
Apparaten
Wasmachines
Drogers
Stofzuigers
Keukenapparatuur
Stoomovens
Vaatwassers
Koffiemachines
Kookplaten
Koelen & vriezen
Afzuigkappen
Ovens
Magnetrons
Vacumeerlades
Serviesverwarmers
Reinigingsproducten
Recepten
Stoomoven
Combi-stoomoven
Stoomoven met magnetron
Oven
Warmhoudlade
Vacumeerlade
Alle recepten
Tips
Wooninspiratie
Service
Eerste hulp bij storingen
Maak een serviceafspraak
Boek een adviesgesprek
Handleidingen
Onderdelen & accessoires
Contact
To main content
To navigation
Menu
Open the menu
Ontdek
Miele logo
To Miele.nl
Open search box
Home
Apparaten
Wasmachines
Drogers
Stofzuigers
Keukenapparatuur
Stoomovens
Vaatwassers
Koffiemachines
Kookplaten
Koelen & vriezen
Afzuigkappen
Ovens
Magnetrons
Vacumeerlades
Serviesverwarmers
Reinigingsproducten
Recepten
Stoomoven
Combi-stoomoven
Stoomoven met magnetron
Oven
Warmhoudlade
Vacumeerlade
Alle recepten
Tips
Wooninspiratie
Service
Eerste hulp bij storingen
Maak een serviceafspraak
Boek een adviesgesprek
Handleidingen
Onderdelen & accessoires
Contact
Search
Generic filters
Exact matches only
Katsu sando
20 min
Vlees
Kookplaat
Makkelijk
Ingredients
2 varkenskoteletten
4 dikke plakken briochebrood
50 gram grove broodkruim
2 eieren
50 gram bloem
2 el mosterd
2 el mayonaise
2 el tonkatso saus
100 gram spitskool, fijngesneden
Supplies
Teppanyaki plaat
Koksmes
Snijplank
Bereidingswijze
Leg de koteletten tussen 2 vellen plasticfolie en sla plat met een vleeshamer of een pan.
Breng het vlees op smaak met zout en peper.
Kluts de eieren.
Haal de koteletten door de bloem en klop de overtollige bloem van het vlees. Haal vervolgens de koteletten met bloem door de geklutste eieren. En leg als laatste de koteletten in de broodkruim. Zorg ervoor dat het vlees volledig bedekt is met de broodkruim.
Laat de teppanyaki plaat opwarmen op stand 7 op de inductiekookplaat.
Bak de gepaneerde koteletten goudgeel in rijstolie op de teppanyaki plaat en vervolgens ook de sneetjes briochebrood.
Smeer daarna 2 sneetjes briochebrood in met mayonaise en mosterd. Besmeer de andere 2 sneetjes briochebrood met tonkatsu saus.
Leg de spitskool bovenop de sneetjes briochebrood met mayonaise en mosterd en plaats de gebakken koteletten bovenop de spitskool. De broodjes maak je vervolgens af met de sneetjes briochebrood met tonkatsu saus.
Zet de broodjes even onder druk zodat ze mooi strak komen te liggen.
Verwijder met een scherp mes de korsten en snijd de broodjes door de helft.
Serveer de broodjes met de open zijde omhoog.
Ook lekker
Recept
Vis
Kookplaat
Makkelijk
Pastasalade met tonijn
Recept
Graan
Oven
Makkelijk
Granolabar
Recept
Kip
Stoomoven
Makkelijk
Wraps met gestoomde kipfilet en korianderpesto