De bereidingstijd is ca. 35 minuten.
Bereidingswijze
Stap 1:
Leg de plakken groene kool in een stoomovenpan met gaatjes.
Stap 2:
Schil en snijd de aardappels in blokjes en leg langs de groene kool en zet in de stoomoven. Stomen 100C Tijdsduur 8 minuten
Stap 3:
Verwarm de roomboter in een koekenpan.
Stap 4:
Als de boter klaar is met bruisen, leg er dan de groene kool voorzichtig in.
Stap 5:
Verdeel de aardappels erlangs en bak circa 8 minuten.
Stap 6:
Draai de groene kool en aardappels om en bak nog 5 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 7:
Snijd de groene kool een keer over de helft en leg in een voorverwarmde schaal.
Stap 8:
Schep de aardappels in een voorverwarmde schaal en serveer