Envelop van zeeduivel met gamba’s, geserveerde met aardappelmousseline en basilicumsaus
Stap 1: Leg de koolbladeren in een stoomovenpan met gaatjes.
Functie: Stomen 100 °C, gedurende 1 minuut
Stap 2: Dompel de bladeren direct onder in ijskoud water, zodat het kookproces stopt en dep ze droog.
Stap 3: Meng de kerriepoeder door de gehakte gamba’s.
Stap 4: Snijd de zeeduivelfilets aan de nekkant in als een pitabroodje en vul de filets met de gamba’s.
Stap 5: Snijd de nerf uit de koolbladeren en rol de gevulde visfilets strak op in de bladeren.
Stap 6: Leg de vispakketjes in een stoomovenpan met gaatjes en zet tot gebruik koel weg.
Stap 7: Bereid nu eventueel de aardappelmouseline en de basilicumsaus.
Serveren:
Stap 1: Leg de wortels in een stoomovenpan met gaatjes.
Functie: Stomen 100 °C, gedurende 6-8 minuten
Of in de drukstoomoven 120 °C, gedurende 3-4 minuten
Stap 2: Neem de worteltjes uit de stoomoven.
Stap 3: Schuif de stoomovenpan met de vispakketjes en de goed afgedekte aardappelmouseline erin.
Kookstand: 85 °C Kooktijd: 15 – 20 minuten
Stap 4: Schuif gedurende de laatste 5 minuten de worteltjes en de basilicumsaus erbij om mee te warmen.
U vindt de recepten van de aardappelmousseline en de basilicumsaus op de website.