Sluit het menu
Home
Apparaten
Wasmachines
Drogers
Stofzuigers
Keukenapparatuur
Stoomovens
Vaatwassers
Koffiemachines
Kookplaten
Koelen & vriezen
Afzuigkappen
Ovens
Magnetrons
Vacumeerlades
Serviesverwarmers
Reinigingsproducten
Recepten
Stoomoven
Combi-stoomoven
Stoomoven met magnetron
Oven
Warmhoudlade
Vacumeerlade
Alle recepten
Tips
Wooninspiratie
Service
Eerste hulp bij storingen
Maak een serviceafspraak
Boek een adviesgesprek
Handleidingen
Onderdelen & accessoires
Contact
To main content
To navigation
Menu
Open het menu
Ontdek
Miele logo
Naar Miele.nl
Open zoekbox
Home
Apparaten
Wasmachines
Drogers
Stofzuigers
Keukenapparatuur
Stoomovens
Vaatwassers
Koffiemachines
Kookplaten
Koelen & vriezen
Afzuigkappen
Ovens
Magnetrons
Vacumeerlades
Serviesverwarmers
Reinigingsproducten
Recepten
Stoomoven
Combi-stoomoven
Stoomoven met magnetron
Oven
Warmhoudlade
Vacumeerlade
Alle recepten
Tips
Wooninspiratie
Service
Eerste hulp bij storingen
Maak een serviceafspraak
Boek een adviesgesprek
Handleidingen
Onderdelen & accessoires
Contact
Search
Generic filters
Exact matches only
Eend met vijgen en knolselderij
Dit recept is ontworpen voor een
Dialog oven
met M Chef-technologie.
60 tot 70 minuten
Gevogelte
Dialog oven
Gemiddeld
Ingredienten
1 pekingeend (à 2,2 kg), klaar om te koken
6 el olijfolie
5 el garam masala
5 snufjes peper
2 tl zout
700 g knolselderij, in blokjes van 3 cm
250 g kastanjechampignons
8 verse vijgen, kruislings ingesneden
4 rode uien
2 el balsamicoazijn
2 stuks paksoi, gehalveerd
Benodigdheden
Braadslee
Koksmes
Snijplank
Bereidingswijze
Verwarm de Dialog oven voor met de volgende instellingen:
Functie: M Chef + Hetelucht Plus
Temperatuur: 230°C
Gourmet Units: 430
Intensiteit: Sterk
Voorverwarmen: Aan
Crisp functie: Aan
Niveau: 2
Breng de knolselderijblokjes en champignons op smaak met olijfolie, zout en peper. Plaats aan de rechter- en linkerkant van de bakplaat.
Plaats de vijgen op de knolselderijblokjes en leg de uien in de knolselderijblokjes in de bovenste en onderste hoeken van de bakplaat. Besprenkel de uien met balsamicoazijn.
Plaats de paksoi in het midden van de bakplaat, besprenkel met olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
Breng de eend op smaak met olijfolie, garam masala, zout en peper en leg deze met de borst naar boven op de paksoi. Plaats in de voorverwarmde dialog oven en bak.
Haal de eendenborst eraf en snijd in plakjes. Draai de poten eraf en snijd het vlees van het bot.
Schik de knolselderij, champignons, vijgen, paksoi en plakjes eendenborst op de borden en giet er jus over.
Ook lekker
Recept
Gevogelte
Stoomoven
Gemiddeld
Eend met linzen, bloedworst, appel en kerrie
Recept
Vis
Dialog oven
Gemiddeld
Zeebaars op paksoi
Recept
Vis
Oven
Makkelijk
Vis op hooi en kruiden in wijnkist