Stap 1: Meng de teriyaki saus met de mirin.
Stap 2: Snijd de kipdrumstick aan de bovenkant bij het bot in en schuif het vlees terug en haal het bovenste gedeelte eraf.
Stap 3: Doe de kip samen met de teriyaki saus in een vacuümzak en vacumeer.
Vacumeerlade stand 3
Stap 4: Schuif de kip in de stoomoven en stel deze in
Stomen 75⁰C Bereidingstijd 40 minuten
Stap 5: Haal de kip uit de zak en bewaar de marinade.
Stap 6: Verhit de BBQ naar 180 °C
Stap 7: Rooster de chicken lollipops.
BBQ 175⁰C Bereidingstijd 10 minuten
Stap 8: Dompel de lollipops in de teriyaki saus en zet nog voor 5 minuten terug.
Stap 9: Dompel de lollipops nogmaals.
Stap 10: Meng de ingrediënten voor de crunch door elkaar en dip hierin de onderkant van de lollipops.